Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VOLI HRVATSKU

FOTO Legendarna Venus Williams nakon Wimbledona uživa u večeri u Zadru

Venus Williams uživala u ljetnoj večeri na terasi restorana u Zadru
Foto: Sime Zelic/PIXSELL
1/4
08.07.2022.
u 10:24

Ovo nije prvi put da tenisačica posjećuje Hrvatsku, 2014. godine se pripremala za treninge u Hrvatskoj, ali je bila i na odmoru. Tada je na društvenim mrežama objavljivala fotografije i video isječke s odmora u Hrvatskoj, na kojima je otkrila da voli ronjenje i razne akrobacije

Jedna od najboljih tenisačica svih vremena, 42- godišnja Venus Williams je nakon duže stanke i ozljede s nogom ponovno u igri! U Hrvatsku je stigla nakon što je prošlog tjedna potpuno neočekivano završila u ždrijebu Wimbledona s partnerom Jamieom Murrayom u mješovitim parovima. Stigla je na hrvatsku obalu, točnije u Zadar, trenirati, ali i odmarati.

07.07.2022., Zadar - Tenisacica Venus Williams u drustvu trenera Erica Hechtmana na veceri u zadarskom restoranu Fosa. Photo: Sime Zelic/PIXSELL
Foto: Sime Zelic/PIXSELL

Iako nije planirala igrati budući da se dugo bori s nezgodnim ozljedama, zbog čega su mnogi sumnjali da neće više vidjeti teniske terene, Venus je ugodno sve iznenadila svojim povratkom. Izgleda da ju je motivirala sestra Serena, pa je u zadnji čas odlučila igrati s Murrayom i vratiti se na teniski teren.

 

 

U Zračnu luku Zadar sletjela je u 17 sati privatnim zrakoplovom, a na fotografijama je se vidi na večeri u zadarskom restoranu.

Na društvenim mrežama objavila je motivacijski video u kojem obožavateljima poručuje da joj je drago jer se vraća svom životnom pozivu. ‘‘Tako sam se sretna što se vraćam‘‘, napisala je ispod objave.

Ovo nije prvi put da tenisačica posjećuje Hrvatsku, 2014. godine se pripremala za treninge u Hrvatskoj, ali je bila i na odmoru. Tada je na društvenim mrežama objavljivala fotografije i video isječke s odmora u Hrvatskoj, na kojima je otkrila da voli ronjenje i razne akrobacije.

U karijeri je Venus Williams osvojila 45 WTA turnira: 33 u pojedinačnoj konkurenciji, 10 u igri ženskih parova te 2 u mješovitim parovima.

Grand Slam naslove je osvajala u pojedinačnoj konkurenciji 5 puta u ukupno 11 finala. U karijeri ima i dvije olimpijske zlatne medalje, obje s Igara u Sydneyu 2000. godine. Poznata je po najbržem izmjerenom servisu u povijesti ženskog tenisa, njen servis je iznosio 207 km/h.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije