Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
O IVANIŠEVIĆU

VIDEO Đoković: Nemojte podcjenjivati Gorana, s njim bi i danas svatko imao problema

Wimbledon - Practises
Dubreuil Corinne/ABACA/ABACA
08.07.2022.
u 09:04

– On je ljevoruk, pa je za to bila potrebna posebna priprema, sva sreća da mi je trener ljevoruk pa smo na treningu uspjeli odraditi neke stvari jer nisam uspio naći sparing partnere. Tako da je Goran servirao – opisao je Novak svoju pripremu

Nick Kyrgios danas će doznati protivnika u finalu Wimbledona, a bit će to Novak Đoković ili Cameron Norrie. Đoković je uoči polufinalnog susreta, koji počinje danas od 16 sati, otkrio kako se priprema za protivnika s trenerom Goranom Ivaniševićem.

– Osjećam se dobro, fizički su mi dobro došla ova dva dana odmora nakon teškog meča od pet setova protiv Sinnera – rekao je o svojoj spremi Đoković za Sportklub te dodao:

– Mi smo analizirali njegovu igru i napravili domaću zadaću da se pripremimo što bolje. Na terenu sam radio određene stvari koje će mi unaprijediti elemente igre, a jučer sam se pripremao baš za njega.

Nešto je više rekao o svojem protivniku Norrieju.

– On je ljevoruk, pa je za to bila potrebna posebna priprema, sva sreća da mi je trener ljevoruk pa smo na treningu uspjeli odraditi neke stvari jer nisam uspio naći sparing partnere. Tako da je Goran servirao – opisao je Novak svoju pripremu.

Na kraju ga je novinar upitao: "Bi li osvojio Goran koji gem u meču protiv tebe?"

– Nemojte podcjenjivati Gorana, on je veliki prvak. Igrao je ovdje četiri finala, osvojio jedan Wimbledon. Mislim da bi s njegovim servisom i dandanas svatko imao problema – dodao je Đoković.

 

Komentara 3

DU
Deleted user
09:20 08.07.2022.

odlicno igra igru srbskog svijeta...bogec bistricki

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije