Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
najvatrenije navijačice

Bivša Mamićeva supruga utakmicu je pratila u društvu izbornikove supruge, tajanstvene odvjetnice Aleksandre

Budimpešta: Navijači spremni za utakmicu Europskog prvenstva Danska - Hrvatska
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
1/5
23.01.2022.
u 11:54

Među tisućama navijača na tribinama je bila i Vanja Horvat, bivša supruga Zorana Mamića te sestra aktualnog izbornika rukometne reprezentacije Hrvoja Horvata. Vanja je utakmicu Hrvatska-Danska pratila u društvu šogorice Aleksandre.

Hrvatski rukometaši sinoć nažalost nisu uspjeli savladati Dance u susretu 2. kola skupine I drugog kruga natjecanja na Europskom prvenstvu. Naši dečki ispali su iz borbe za europsku medalju unatoč podršci koja im je stizala s tribina. Među tisućama navijača na tribinama je bila i Vanja Horvat, bivša supruga Zorana Mamića te sestra aktualnog izbornika rukometne reprezentacije Hrvoja Horvata. Vanja je utakmicu Hrvatska-Danska pratila u društvu šogorice Aleksandre, a sudeći prema izrazima njihovih lica dramu na terenu emotivno su proživljavale. 

22.1.2022., Multifunctional Arena, Budimpesta, Madjarska - EHF Europsko prvenstvo, skupina I, 2. kolo, Danska - Hrvatska. Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

Hrvoje Horvat, izbornik hrvatske muške rukometne reprezentacije, u braku je već 12 godina s odvjetnicom iz Rijeke Aleksandrom.

Zanimljivo je da su godišnjicu proslavili u Segedinu, u mađarskom gradu u kojem su se igrale utakmice europskog prvenstva. – Da, godišnjica nam pada 16. siječnja i taman se poklopila s velikom pobjedom naših rukometaša protiv Srbije. Nažalost, nismo se vidjeli na dan godišnjice jer su igrači i stručni stožer izolirani i nema potrebe riskirati zarazu. Bit će vremena za proslavu – rekla nam je nedavno Aleksandra koja je bila na svim utakmicama naše reprezentacije u Segedinu.

22.1.2022., Multifunctional Arena, Budimpesta, Madjarska - EHF Europsko prvenstvo, skupina I, 2. kolo, Danska - Hrvatska. Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

– Tu sam s kćeri Tarom. Ona je velika navijačica naše rukometne reprezentacije, kad ide na utakmicu, sva je u kockicama. Inače, Tara trenira jahanje, to je ljubav koju joj je usadila teta Vanja koja se dugo bavi jahanjem. Trenira i odbojku, ali mislim da je jahanje više zanima. Čak razmišljamo da joj uskoro kupimo konja – kaže Aleksandra. Mlađi sin Borna ostao je Zagrebu gdje ga čuvaju Aleksandrini roditelji. – Borna trenira rukomet i kažu da je jako dobar. Eto, nakon djeda i tate možda i treći Horvat napravi nekakvu veliku rukometnu karijeru – ističe Aleksandra.

Hrvoje nam je ranije također kratko ispričao kako su se upoznali. – Bilo je to na Pagu. Mi imamo kuću u Staroj Novalji, a upoznali smo se u Novalji. Aleksandra je došla iz rodne Rijeke na ljetovanje i dogodila se ljubav koja je okrunjena brakom 2010. godine. Koliko smo dugo hodali prije braka, teško je reći, ali bilo je dugo – rekao je Hrvoje. Od kada su zajedno, Aleksandra je stalno dolazila u Staru Novalju te su je svi iz obitelji Horvat lijepo prihvatili, posebice Hrvojeve sestre Jasenka i Vanja. – Ma i Hrvojevi roditelji, Horvat stariji i nažalost pokojna mu supruga Dunja, imali su savršeni odnos prema meni. Evo, Hrvojev tata mi je prvi čestitao godišnjicu braka – istaknula je Aleksandra koja radi kao odvjetnica i buduća je doktorica kaznenog prava.

Hrvoje jako drži do obitelji, a obožava djecu te s njima provodi svaki slobodan trenutak. – Kad sam s djecom, supruga zna reći da postajem najveće dijete među njima. Nisam strog, sve probleme s djecom rješavam na miran, tih način, bez galame. Ma klinci slušaju, nemam nikakvih problema s njima. Svake godine jedva čekam ljeto kada svi odemo u Staru Novalju. Meni je tamo centar svijeta i znao sam odlaziti svaki vikend i kada bih imao obaveze u klubovima u kojima sam radio. U Staroj Novalji već sam starosjedilac, najčešće se družim s kumom kojem sam u životu priredio bezbroj spački, ali se ni na jednu nije naljutio. Obožavam ronjenje i ribolov – rekao je Hrvoje nedavno za Večernji list.

Foto: Privatna arhiva

VIDEO Sjećate li se Peggy iz 'Bračnih voda'? Glumica je promijenila imidž, teško bi ju prepoznali 

 

Komentara 1

PA
pavlov
12:20 23.01.2022.

Ne možete reći da je gđa. "relativno nepoznata, a branila "Zokijevu desnu ruku" i BFF-a!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije