Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U SREDIŠTU SKANDALA

FOTO Đoković pozirao uz četničku rakiju?! Šokirani ljudi žele vjerovati da mu podmeću

Zadar: Novak Đoković uživao na Gibonnijevom koncertu
Foto: Marko Dimic/PIXSELL
1/5
25.12.2020.
u 14:09

Rakija 'Draža' proizvodi se u Rekovcu, a dolazi u kutiji potpisanoj rečenicom: Proizvedena u čast i slavu ravnogorskim junacima

Tek što je iza ponoći čestitao Božić svojim brojnim obožavateljima, a na Twitteru ga prati gotovo devet milijuna ljudi, Novak Đoković se našao na udaru žestokih kritika jer je navodno pozirao s rakijom napravljenom u čast zloglasnog četničkoga vojvode Draže Mihailovića.

Fotografija je osvanula upravo u komentarima ispod Đokovićeve blagdanske objave, ubrzo su je preuzeli brojni ovdašnji mediji, a list Kurir je u međuvremenu objavio da je rakiju Đokoviću u Beogradu uručio vlasnik te tvrtke, koji je ujedno i poklonik Pokreta obnove Kraljevine Srbije.

Budući da je Đoković poznat kao izuzetno tolerantna osoba, filantrop nesklon bilo kakvim oblicima fašizma, pojedinci su posumnjali da je u pitanju montaža, pa je možda najbolje pričekati da se najbolji tenisač svijeta sam oglasi na tu temu.

Inače, rakija 'Draža' proizvodi se u Rekovcu, dolazi u kutiji potpisanoj rečenicom: 'Proizvedena u čast i slavu ravnogorskim junacima', a zgrozila je čak i ljude koji nemaju veze s prostorima pokojne Jugoslavije.

Komentara 28

DU
Deleted user
16:10 25.12.2020.

sto se cudite...cetnistvo je legalizirano u srbiji.......pupavac u hrvatskoj tvrdi da cetnistvo nije zakonom zabranjeno...a vucic ???

RI
rimac444
15:55 25.12.2020.

Četnjik uvijek osaje četnjik, to je u bolesnim genima.

CA
cortesova arkebuza
21:10 25.12.2020.

Sve se zna i poznato je tko želi vidjeti mogao je odavno vidjeti. Čedo jednom, chetnik uvijek, tko se sad ko pura dreku čudi?! Sve je jasno da ne može bit jasnije. Eto vam, “vaš” Đole. Da vidimo koliko ste dosljedni svi koji ste plyucali po Joe Šimunića da vas vidimo. Nema vas, u rupama, stakori. Znao sam...ljudsk smeche.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije