Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMJENA

Formula 1 nakon nekoliko desetljeća ukida djevojke na gridu

Formula 1 girls
Foto: HOCH ZWEI/DPA/PIXSELL
1/6
31.01.2018.
u 22:36

Nova sezona Formule 1 počinje 25. ožujka u Australiji na legendarnoj stazi u Melbourneu

Formula 1 će za 2018. sezonu prestati angažirati djevojke koje su se nalazile na gridu prije same utrke, piše GP1.

Formula 1 smatra kako za vrijeme kada su momčadi i vozači na gridu prije utrke, gosti i razni izvođači mogu pridonijeti glamuru i spektakularnosti utrke, omogućujući promotorima i partnerima da prikažu svoje zemlje i proizvode.

- Tijekom prošle godine razmatrali smo nekoliko područja u kojima je potrebna promjena kako bi bili u skladu s našom vizijom za ovaj sjajan sport - rekao je Sean Bratches, direktor marketinga Formule 1.

Formula 1 girls
1/11

- Iako je praksa zapošljavanja djevojaka na gridu ukorijenjena desetljećima u Formuli 1, mi smatramo kako ovaj običaj ne odgovara našim vrijednostima i očigledna je suprotnost modernim društvenim normama. Nismo mišljenja kako je to primjereno ili relevantno za Formulu 1 i njihove fanove, stare i nove, širom svijeta.

Nova sezona Formule 1 počinje 25. ožujka u Australiji na legendarnoj stazi u Melbourneu.

Ključne riječi

Komentara 5

DU
Deleted user
23:21 31.01.2018.

Svijet doista ide k vragu!

JO
josjedanmoj
09:28 01.02.2018.

Trazili ste - evo vam ga. Da se zene ne bi gledale kao objekat, obavezno ukinuti, plesacice, glumice, manekenke, skinuti sve zene sa reklama i iz novina, sa TVa, zabraniti sminku i odjecu koja zenu cini objektom, a i o sexu bi trebalo razmisliti jer se i tu moze zena protumaticiti kao objekat. Pa drage zene izvolite

ME
Menjik
09:33 01.02.2018.

uvesti ce oni opet zene, ali sa bradom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije