Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 185
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVAKA ČAST

Kakav potez! Bivši prvak sagradio 1000 kuća za najsiromašnije

'Filipino boxer Manny Pacquiao poses for members of the media at the Wild Card Boxing Club in Los Angeles, California November 28, 2012. Pacquiao is in training to face rival Juan Manuel Marquez of Me
Foto: 'DAVID MCNEW'
1/6
31.01.2018.
u 21:55

Filipinac je u srpnju prošle godine u australskom Brisbaneu poražen od domaće zvijezde Jeffa Horna pritom izgubivši svoj WBO naslov prvaka svijeta u velter kategoriji

Bivši svjetski boksački prvak legendarni Manny Pacquiao nastavlja impresionirati svojim humanitarnim radom. Ovaj slavni boksač, koji se posljednjih godina vrlo uspješno paralelno bavi i politikom na svojim Filipinima, je već odavno pokazao i dokazao da posjeduje veliko srce, piše Fightsite.

Najnoviji primjer njegovog filantropskog rada jest naselje koje je dao izgraditi za svoje siromašnije sunarodnjake. Prema pisanju lokalnih medija, ovih dana su završeni radovi na čak 1000 stambenih objekata koji će uskoro biti spremni za useljavanje onih najpotrebitijih. Procjenjuje se da će dom u tom naselju pronaći nekoliko Filipinaca koji su u ovom trenutku beskućnici.

Pacquiao je i sam rođen u siromaštvu što je u više navrata isticao u svojim intervjuima. Upravo je to razlog zbog kojeg toliko napora i sredstava ulaže u humanitarni rad sada kada je zaradio dovoljan novac da si osigura vrlo ugodan život.

39-godišnji Filipinac je u srpnju prošle godine u australskom Brisbaneu poražen od domaće zvijezde Jeffa Horna pritom izgubivši svoj WBO naslov prvaka svijeta u velter kategoriji. Iako se govorilo o brzom revanšu, Pacquiao je na koncu odustao zbog obaveza koje ima kao Senator na Filipinima.

Nije poznato kada će sljedeći put ući u profesionalni ring, no nada se da karijeru neće završiti porazom.

Komentara 8

HR
hr76
23:28 31.01.2018.

Jedna riječ: ljudina!

WE
weAreCro
22:44 31.01.2018.

Svaka ti cast majstore 👏... kad bi svi oni kojima je bog dao talenta/mogucnosti da imaju puno vise nego sto im treba shvatili da je humano pomoci onima koji mozda nemaju te talente onda ce ovaj svijet biti bolje mjesto za zivot.

Avatar Amfilohije von kradilofije
Amfilohije von kradilofije
23:01 31.01.2018.

Uživali smo gledajući te

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije