Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KK Zadar

"FMP je neugodan, no važno je kako mi igramo"

'Za SPORT 011109 Zadar - Partizan / Stipcevic u napadu Photo: Dino Stanin/PIXSELL'
'Dino Stanin/PIXSELL'
20.11.2009.
u 08:28

Nakon neplaniranog odmora i otkazivanja utakmice u Vršcu protiv Hemofarma, Zadrani sutra dočekuju FMP iz Železnika. Momčad je to koja ove godine ne bilježi uspješan start kao prijašnjih godina u kojima su uglavnom bili u vrhu NLB lige.

No, Zadrani se ne zavaravaju.

– FMP cijenimo i riječ je o izrazito neugodnoj momčadi, kao što su uostalom sve koje dolaze iz Srbije. Oni su poznati kao dobri skauti i imaju dobre igrače. Najneugodniji je Čović, a vratio im se i Cvetković – tvrdi zadarski razigravač Rok Stipčević i ističe da je ipak najvažnije kako će odigrati Zadrani.

Ističe kako su svi spremni za sutrašnju utakmicu i da je bilo samo nekoliko viroza i sitnijih ozljeda protekli tjedan.

– Mi ćemo učiniti sve da pobijedimo i uknjižimo dva nova boda – rekao nam je Rok Stipčević od kojega se puno očekuje, pogotovo u napadačkom dijelu.

No, Zadrani se svakako nadaju i dobroj šuterskoj dionici Micaha Downsa, koji se u posljednjoj utakmici protiv Heliosa napokon probudio, a velik posao, ali pod koševima, s centrima FMP-a očekuje i drugoga zadarskog Amerikanca Trenta Plaisteda.

Zanimljivo će biti vidjeti koliko će minuta dobiti i otkriće protiv Heliosa Pavle Marčinković.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije