Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOŠAO REVANŠ

Final Four Hrvatskog rukometnog kupa: U finalu očekivano Nexe i PPD Zagreb

Poreč: Polufinale rukometnog kupa Hrvatske: RK Poreč - PPD Zagreb
Srecko Niketic/PIXSELL
13.05.2022.
u 20:50

PPD Zagreb se mučio u prvom poluvremenu svog dvoboja protiv Porečana te je na odmor otišao samo s golom prednosti (10-9). No, neizvjesnost tog polufinala brzo je isparila tijekom nastavka

Rukometaši Nexea iz Našica i PPD Zagreba opravdali su uloge favorita u polufinalnim susretima završnog Final Four turnira Hrvatskog rukometnog kupa koji se održava u Poreču te će igrati u nedjeljnom finalu.

Nexe je bio bolji od Sesveta 29-23 (15-9), dok je PPD Zagreb svladao domaćina turnira Poreč 28-18 (10-9).

Našičani su se vrlo brzo odlijepili od Sesveta te su u lagodnom ritmu odradili svoj polufinalni ogled i rutinski pobijedili. Po šest pogodaka su za Nexe postigli Marin Jelinić i Fahrudin Melić, dok je pet dodao Halil Jaganjac. U poraženom sastavu po četiri pogotka su dali Davor Gavrić i Patrik Hršak.

PPD Zagreb se mučio u prvom poluvremenu svog dvoboja protiv Porečana te je na odmor otišao samo s golom prednosti (10-9). No, neizvjesnost tog polufinala brzo je isparila tijekom nastavka. PPD Zagreb se ekspresno odvojio na pet-šest pogodaka razlike i na kraju slavio s +10 (28-18).

Po četiri gola za zagrebačku su momčad dali Ivan Čupić, David Mandić, Vlado Matanović i Davor Ćavar, dok su za domaćina kombinirao 13 pogodaka dali Matija Rađaković (sedam) i Lucian Krajcar (šest).

Finalna utakmica na rasporedu je u nedjelju s početkom u 18 sati, a podsjetimo kako će u subotu finale Kupa za rukometašice odigrati Podravka i Bjelovar. Taj dvoboj počinje u 17 sati.

Final Four, Kup rukometaša (polufinale):

Nexe - Sesvete 29-23 (15-9)

PPD Zagreb - Poreč 28-18 (10-9)

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije