Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 46
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Liga prvaka

Evo što mediji u regiji pišu o Dinamovu porazu protiv Atalante

Atalanta - Dinamo
Foto: Reuters/Pixsell
1/6
27.11.2019.
u 09:28

'Dinamo poražen na San Siru, Atalanta se primaknula osmini finala'

Momčad Nenada Bjelice nije uspjela izvući pozitivan rezultat protiv Atalante. Dinamo je u 5. kolu Lige prvaka izgubio na San Siru s 0:2. Mediji u regiji ističu kako je talijanski klub u Ligi prvaka prvi put bio dominantniji od suparnika.

Osim informacije o Dinamovu porazu, svi mediji uglavnom su prenijeli vijest o tučnjavi navijača ispred San Sira uoči utakmice. 

>> Pogledajte što je Mislav Oršić rekao nakon Atalante

Mediji u Srbiji uglavnom su se bavili dvobojem Zvezde i Bayerna, u kojem je njemački prvak deklasirao beogradsku momčad sa 6:0.

''Atalanta je pobijedila Dinamo (2:0) u dvoboju kojem je prethodila tučnjava navijač'', piše Blic.rs i nastavlja:

''Prvi put u sezoni LP-a Atalanta je bila dominantnija. Za razliku od prethodnih utakmica, nogometaši momčadi iz Bergama nadigrali su suparnika. Šahtar i Atalanta vodit će u posljednjem kolu veliku borbu.''

''Atalanta je s 2:0 nadigrala Dinamo u Milanu i zakomplicirala borbu za nokaut-fazu u skupini C iz koje je dalje prošao Manchester City bez obzira na remi sa Šahtarom (1:1) na Etihadu'', javlja b92.rs.

''City je u susretu bez većeg rezultatskog značaja u Manchesteru remizirao sa Šatarom (1:1), dok je Atalanta pobjedom protiv Dinamom s 2:0 sačuvala nadu da u poslednjem kolu izbori treće mesto'', piše Informer.rs.

>> Pogledajte što je Bruno Petković rekao nakon poraza

Mediji u BiH posvetili su malo više prostora hrvatskom prvaku tako je klix.ba u tekstu pod naslovom ''Atalanta pobjedom na San Siru udaljila Dinamo od nokaut faze Lige prvaka'' donosi izvještaj s utakmice.

''Dinamo poražen na San Siru, Atalanta se primakla osmini finala'', naslov je teksta na Sportsport.ba, a u članku piše: 

''Dinamo je na Maksimiru deklasirao Atalantu s 4:0, no momčad iz Bergama se na stadionu San Siro u Milanu osvetila, ostvarila je prvu pobjedu u Ligi prvaka i  vratila se u igru za nokaut fazu.

S obzirom da će igrati sa Šahtarom u posljednjem kolu, a da će Dinamo ugostiti Manchester City, Talijani se mogu nadati najboljem scenariju''.

Slovenski mediji samo su u nekoliko rečenica spomenuli Dinamov poraz.

''U skupini slovenski dvoboj između Atalante i Dinama pripao je Talijanima koji su pobijedili s 2:0. Za Atalantu je od 61. minute igrao Josip Iličić, a na drugoj je strani Petar Stojanović na terenu bio do 75. minute'', piše 24ur.

I Delo piše o slovenskom dvoboju na San Siru: ''Atalanta je pobijedila hrvatskog prvaka s 2:0. Momčad iz Bergama izgubila je u Zagrebu s 0:4, a pobjedom u posljednjem kolu kod Šahtara, ne bude li Dinamo iznenadio City, može ući među 16 najboljih momčadi Lige prvaka''.

>> Pogledajte kako je naš novinar Mladen Miletić prokomentirao Dinamov poraz od Atalante

Ključne riječi

Komentara 9

UM
Umoran
11:32 27.11.2019.

Regija je Slovenija, Italija, Madjarska i Austrija, hebala vas otadzbina!

RA
Rafael945
11:31 27.11.2019.

Kako vam više nije neugodno piskarati o nekakvom reagiranju regije? Pa ne mogu drugo napisati nego fuuuuj.

LJ
ljutko
10:28 27.11.2019.

Atalanta nemože nikako biti treča, može biti samo druga ili četvrta. Ako pobjedi ukraince može biti druga (dinamo nesmje pobjediti city). Ako odigraju nerešeno četvrta je, a dinamo je treći bez obzira na svoju utakmicu, jedino kad bi dinamo pobjedio city, dinamo bi bio drugi, a Ukrajinci treći

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije