Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 182
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dinamov vratar

'Ne sjećam se da nas je itko tako razbio udarcima i igrom'

Dominik Livaković
Foto: Goran Stanzl/Pixsell
1/5
27.11.2019.
u 08:31

Obrana je pušta sa svih strana, pa i ne čudi da su igrači talijanske momčadi imali čak 24 udarca na vrata plavih od kojih je devet išlo u Livakovićev okvir

Dinamo je porazom u 5. kolu Lige prvaka kod Atalanta (0:2) otežao svoj put prema europskom proljeću. Hrvatski prvak je u milanskom dvoboju igrao neprepoznatljivo, a u pojedinim trenucima djelovao je izgubljeno.

Obrana je pušta sa svih strana, pa i ne čudi da su igrači talijanske momčadi imali čak 24 udarca na vrata plavih od kojih je devet išlo u Livakovićev okvir.

>> Pogledajte što je Mislav Oršić rekao nakon Atalante

Dinamovci su imali osam odaraca, a samo je jedan išao prema mreži Atalantinih vrata koja se nije tresla. Zahvaljući sjajnim obranama reprezentativnog vratara Dominika Livakovića hrvatski prvak nije primio još poneki gol.

- Bilo jako teško. Mislim da je pozitivno što imamo bolji međusobni omjer s Atalantom i to može značiti u zadnjem kolu. Teško da je itko očekivao ovakvu situaciju u zadnjem kolu. Hvala, navijačima, bili su danas vrhunski - rekao je Livaković i dodao:

- Znali smo odmah snagu Atalante. Bili su treći u Italiji, vrhunsku smo momčad pobijedili u prvoj utakmici, ali sada su oni nas nadigrali. Ne sjećam se da nas je itko tako razbio udarcima i igrom.

>> Pogledajte što je Bruno Petković rekao nakon poraza

Komentara 1

SS
sokac sa drave
10:47 27.11.2019.

Bravo golmane,veliki je covjek onaj koj priznaje i cestita boljem.To je odlika dobrog odgoja i opce kulture.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije