Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOBIT ĆE 200.000 EURA

Džeko i Pjanić šokirani odlukom da BiH igra prijateljsku s Rusijom, javio se i Srna

Edin Džeko
Foto: Reuters/Pixsell
1/2
10.09.2022.
u 09:01

Darijo Srna je na Instagramu objavio zastavu BiH uz poruku: "Vjerujem u tebe BiH. Ne utakmici!".

Vodstvo Nogometnog saveza BiH prihvatilo je u petak odigravanje prijateljskog susreta te zemlje s izabranom vrstom Rusije što je izazvalo političke prijepore posebno zbog toga jer ruski sportaši i nacionalne vrste ne mogu sudjelovati na natjecanjima zbog agresije njihove zemlje na Ukrajinu.

Odbor za hitnost Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine prihvatio je poziv Rusije za odigravanjem prijateljskog susreta u studenom ove godine u St. Peterbsurgu.

Na službenoj mrežnoj stranici tek su navedeni tehnički detalji o odigravanju prijateljskog susreta protiv selekcije Rusije koja se na FIFA rang ljestvici nalazi na 35. poziciji'.

Nogometni savez Ruske Federacije poziv za odigravanje utakmice uputio je još prošloga tjedna. No, igrači su u šoku.

- Protiv sam odigravanja ove utakmice! Ja sam uvijek i samo za mir. Savez zna moje mišljenje! Nažalost, ja nisam taj koji donosi odluke s kim će BiH igrati, ali imam svoj stav koji je jasan i u koji ne ulazi igranje ove utakmice, dok nevini ljudi stradaju. Uz narod sam Ukrajine u ovim teškim trenucima - rekao je kapetan BiH Edin Džeko, dok je Miralem Pjanić dodao:

- Čuo sam za odluku Saveza. Čelnici Saveza znaju moj stav. Zvali su, pitali su me što mislim o utakmici. Rekao sam što mislim, a onda sam se iznenadio drugačijom odlukom. Nije dobra odluka! Bez riječi sam. Kad reprezentacija počne igrati dobro, uvijek se nešto kvari. Nemam riječi. U NS-u BiH znaju moj stav. Samo ću reći da ovo nije dobro.

Javio se i Darijo Srna koji je na Instagramu objavio zastavu BiH uz poruku: "Vjerujem u tebe BiH. Ne utakmici!".

BiH savez za ovaj će susret od Rusa dobiti 200 tisuća eura.

>> VIDEO: Senzacija na Maksimiru: Dinamo srušio Chelsea na otvaranju Lige prvaka!

Komentara 12

PR
prahrvat
09:21 10.09.2022.

Prije godinu dana, u ljeto 2021. Sergej Šojgu, desna ruka Putina i ideolog ovog rata, bio je u Beogradu na razgovoru s Vulinom i Vučićem. Izajvio je nakon razgovora: "Imao sam sreću raditi s Karadžićem, Mladićem i Miloševićem." Što misliteislite kakve su bile teme razgovora, ako je izjava takva? Ne utakmici s takvom Rusijom!

Avatar horuk
horuk
10:22 10.09.2022.

Koga čudi? Muslimani kako Erdoganu paše, Srbi kako Putleru paše. A novac od zapada i kukanje kako ih je pogodila velika nepravda .

MM
Marljivi mrav
09:51 10.09.2022.

Bosanci prodane duše. Sve za lovu. Ironija bi bila da ih za koji mesec granatiraju braća!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije