Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREMIERSHIP

Dva remija u engleskoj ligi

16.11.2008.
u 16:46

Everton i Middlesbrough odigrali su 1-1 na Goodison Parku u susretu 13. kola engelskog nogometnog prvenstva...

Gosti su poveli u 8. minuti pogotkom Garyja O'Neila, a konačnih 1-1 postavio je Ayegbeni Yakubu u 65. minuti. Everton pred svojim navijačima u Liverpoolu nije uspio ostvariti treću uzastopnu pobjedu u Premiershipu, dok je Middlesbrough odigrao petu utakmicu zaredom bez poraza.

Everton i Middlesbrough sada su susjedi na ljestvici. Everton je sedmi s 19 bodova, a Middlesbrough osmi s jednim bodom manje.

U posljednjoj utakmici 13. kola engleskog nogometnog prvenstva Hull i Manchester City odigrali su na Kingston Communications stadionu bez pobjednika, 2-2...

U vrlo otvorenoj i dopadljivoj utakmici obje momčadi imale su svoje periode bolje igre, a na kraju je remi bio i najpravedniji rezultat, iako su možda gosti pokazali malo više i bili su nešto bliži pobjedi.

Hull je poveo u 14. minuti pogotkom Daniela Cousina. No, Stephen Ireland s dva je gola, u 37. i 45. minuti, preokrenuo rezultat i donio gostima vodstvo. Konačnih 2-2 postavio je Marcio Geovanni u 61. minuti iz slobodnog udarca.

Obje momčadi prekinule su s osvojenim bodom niz od tri poraza. Hull na ljestvici drži visoko šesto mjesto s 21 bodom zahvaljujući odličnim rezultatima iz prve četvrtine prvenstva, dok je Manchester City na 12. mjestu s 14 bodova.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije