Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prvo putovanje u Grčku

Dudu: Opet sam moćan, na bol sam zaboravio

'27.05.2011., Split - Hrvatska nogometna reprezentacija na treningu na Poljudu uoci sutrasnjeg odlaska na Brac. Luka Modric, Eduardo da Silva, Mario Mandzukic Photo: Ivana Ivanovic/PIXSELL'
'Ivana Ivanovic/PIXSELL'
04.10.2011.
u 20:45

Zvao sam Etta, kaže mi da smo puno bolji od Grka, da oni uvijek igraju isto. Bolji jesmo, ali to, nažalost, ništa ne znači - kaže Eduardo

Ime Martina Taylora, svoga krvnika iz Birminghama, Eduardo je zaboravio. Njegov mu je lik možda još malo u magli. I to je sjajno!

– Teško mi je sjetiti se što je bilo prije dvije a kamoli prije tri godine. Osjećam da sam jači, spremniji, iskusniji. Zapravo, osjećam se moćnijim nego ikad! – kaže Dudu.

Duduovo prvo natjecanje

Slaven Bilić tvrdi da je Dudu napokon dosegnuo formu iz 2008. godine, da je opet onaj stari, hladnokrvni golgeter. A upravo nam takav treba. Ne samo za završnicu kvalifikacija nego i za svoje prvo veliko natjecanje. Cico ga nije zvao u Njemačku na SP 2006., Taylor ga je spriječio da ode na EP 2008., a SP 2010. gledao je, kao i ostali, na TV-u. Hoće li se sam pogotkom pobrinuti da u četvrtom pokušaju ipak ode na turnir najboljih?

– To što sam ja u prošlim europskim kvalifikacijama malo više povukao je prošlost. Veselim se što danas za Hrvatsku golove zabijaju i stoperi i vezni igrači. To znači da smo jaki.

Ostatak teksta pročitajte u Večernjem listu od srijede.

Ključne riječi

Komentara 12

OB
-obrisani-
00:00 05.10.2011.

dudu ce rjesit utakmicu

OB
-obrisani-
01:34 05.10.2011.

pročitajte blog o nogometu na području bivše jugoslavije.. puno zanimljivih priča o velikim utakmicama, sjajnim igračima , punim tribinama , velikim europskim rezultatima , namještanjima , poništenim utakmicama i prvenstvima... dođite , čitajte i komentirajte na http://exyunogomet.blogspot.com/

OB
-obrisani-
21:45 04.10.2011.

\'Ajdmo decki....naprijed kockasti !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! \"Bankrotirajmo \" Grke...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije