Osijek

Doveli dva pojačanja, Barišić ide u Galatasaray?

Borna Barišić
Foto: Marko Mrkonjić/PIXSELL
31.08.2017.
u 07:01

Dokapetan Antonio Perošević transferiran je u Puskás akademiju, a prema tvrdnjama turskih medija, Borna Barišić pred potpisom je za Galatasaray.

Osijek je doveo dva pojačanja, Harisa Hajradinovića, donedavno veznjaka norveškog Haugesunda u kojem je bio kao posuđeni igrač Genta, te Mirka Marića, bivšeg napadača Lokomotive kojem je posljednja stanica karijere bio mađarski Videoton.

Prometno je ovih dana u Gradskom vrtu. Dokapetan Antonio Perošević transferiran je u Puskás akademiju, a prema tvrdnjama turskih medija, Borna Barišić pred potpisom je za Galatasaray. Igor Tudor, tvrde Turci, izričito je tražio novog reprezentativca Hrvatske nakon čega su čelnici Galatasaraya krenuli u realizaciju.

Komentara 1

Avatar Hrvatski-Čovik
Hrvatski-Čovik
07:51 31.08.2017.

NK Osijek stoji bolje, poštenije i perspektuvnije otkad su kao i u nacionalnom gigantu Ini uz Boga I domoljublje uzde i vlast od nas balkanskih preuzeli europski Mađari..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije