Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TANKI ŽIVCI

Đoković predao meč i ušao u sukob s navijačima u Dubaiju!

Novak Đoković
Foto: Reuters/PIXSELL
1/6
25.02.2016.
u 19:28

Tijekom meča protiv Feliciana Lopeza, vidjelo se da nešto nije u redu jer igrao je prilično loše, ni blizu onoga što inače zna i može. Vrlo brzo se otkrilo i zašto. Nakon rezultata 3:6 u prvom setu odlučio je predati meč.

Novaka Đokovića očito može zaustaviti samo Novak Đoković. Najbolji tenisač svijeta imao je seriju od 17 uzastopnih ATP finala i tome je došao kraj u četvrtfinalu Dubaija zbog ozljede, što je kod Srbina izazvalo bijes.

Tijekom meča protiv Feliciana Lopeza vidjelo se da nešto nije u redu jer igrao je poprilično loše, ni blizu onoga što inače zna i može. Vrlo brzo se otkrilo i zašto jer je nakon 3:6 u prvom setu odlučio predati meč.

Nisu u pitanju mišići, koljena, grčevi... Problem je s desnim okom i liječnici su ga još nakon petog i sedmog gema molili da odustane kako ne bi zakomplicirao cijeli situaciju. Nije Đoković poslušao sve dok nije ostao bez seta.

Tužno je u cijeloj priči što su mu navijači zviždali zbog toga i s nekoliko njih verbalno se sukobio. Inače se kontrolira kad nema publiku na svojoj strani, ali ovdje su uistinu morali pokazati više takta.

>> Đoković stigao Lavera po broju Grand Slam naslova u njegovoj areni

Komentara 81

DU
Deleted user
21:00 25.02.2016.

Kod nas u Slavoniji kažu : Budalu možeš kupit šešir al pamet nikako. To upućeno svima koji pljuju velikog čovjeka i sportaša. Zar ste svi zaboravili koliko je pomogao i donirao za vrijeme poplava u Slavoniji . sramota

ŠU
šumadija
19:39 25.02.2016.

I on je covek od krvi i mesa,a mediji prave od njega neunistivog,nesalomljivog... brz oporavak Nole

DU
Deleted user
20:50 25.02.2016.

Ha,ha.Usao u sukob sa navijacima!Potukao se sa celokupnim gledalistem!Sta trabunjate,molim vas?Par njih je zvizdalo,zato sto je predao mec.Da pratis tenis,kao sto ga ne pratis,znao bi da se to dogadjalo svim igracima koji su predavali meceve.Pa i tvom Federeru.Razlog-jednostavan.Ti sto zvizde,zale novac sto su dali za ulaznice,i sigurno bi bili sretniji da su gledali ceo mec.A sto se tice sukoba-pogledaj ponovo.Covek im je lepo pokazao.Pogledaj gest.Nista neobicno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije