Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROGOVORIO O SUSJEDIMA

Đoković poručio svijetu: Hrvatska i Srbija identične su zemlje istih kultura

Đoković
Foto: Pixsell/Reuters
1/5
24.01.2020.
u 11:02

– Ivanišević dolazi iz Hrvatske, ja sam iz Srbije. To su susjedne zemlje, gotovo identične i istih kultura – rekao je Đoković

Drugi tenisač svijeta Novak Đoković plasirao se u četvrto kolo Australian Opena nakon što je bio bolji od Yoshihita Nishioka. Srbin protiv Japanca nije imao težak posao i slavio je sa 6:3, 6:2 i 6:2 za sat i 27 minuta igre.

Đoković se nakon meča na konferenciji za medije osvrnuo na svojeg trenera Gorana Ivaniševića pa je novinare zanimao njihov odnos.

– Jako se zabavljamo i šalimo. Znamo se baš dugo i on je jedan od mojih idola kada sam bio manji. On dolazi iz Hrvatske, ja sam iz Srbije. To su susjedne zemlje, gotovo identične i istih kultura. 

A Ivanišević će na Australian Openu nastupiti na turniru legendi.

– Da, igrat će ovdje i tada ćemo zamijeniti uloge. Već smo razgovarali o tome. Morat će poraditi na servisu – našalio se Đoković.

Đoković će u idućem kolu igrati protiv Argentinca Diega Schwartzmana koji je izbacio Dušana Lajovića. Tako da gledatelji u Australiji neće gledati dvoboj igrača iz Srbije.

>> Pogledajte i kako je Ivanišević objasnio zašto Amerikanac ne može trenirati Balkanca

Komentara 114

DU
Deleted user
11:11 24.01.2020.

srbija je zemlja koja je izvrsila brutalnu agresiju na hrvatsku i bih...i ubila 25 000 hrvata... . . .koliko ste slicni vas dvojica tenisaca to je vasa stvar. ....kad hrvatska izvrsi agresiju na srbiju onda se moze govoriti o slicnojcnoj ili istoj kulturi itd

TO
Tomi0713
11:18 24.01.2020.

Isti nismo ,a o kulturi da ne pricam

SB
sinisa.budimir.18
12:30 24.01.2020.

Nismo isti ali smo izmješani vrag zna da se broje krvna zrnca sta bi bilo i koliko bilo !?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije