Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 22
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neslavni završetak

Direktor Marseillea govorio o Tudorovom odlasku: 'Nastao je problem. Morali smo intervenirati'

Ligue 1 - Olympique de Marseille v AC Ajaccio
Foto: ERIC GAILLARD/REUTERS
1/4
08.07.2023.
u 15:40

Premda je treće mjesto u Ligue 1 teško nazvati slabim učinkom, na početku sezone je djelovalo kao da Marseille i Igor Tudor mogu puno bolje. Pratili su PSG u stopu, a presudan je bio poraz od Lensa koji je potaknuo lančanu reakciju koja je dovela do odlaska hrvatskog trenera iz Francuske

Igor Tudor je na kraju prošle sezone napustio Marseille nakon što su izborili treće mjesto. Sezonu su izvrsno započeli i držali korak za PSG-om, no nakon poraza od Lensa, rezultati momčadi su bitno pali, a Lens ih je pretekao na drugome mjestu dok je momčad s juga Francuske zapela u kvalifikacijama za Ligu prvaka.

Umjesto Tudora je na klupu došao Marcelino, a za podcast Les Reservistes sportski direktor kluba Javier Ribalta govorio je o razlozima odlaska hrvatskoga trenera.

GALERIJA Messijeva posljednja utakmica u PSG-u

Ligue 1 - Olympique de Marseille v AC Ajaccio
1/9

"Bili smo sretni i zadovoljni s Tudorom. Mislio sam da je i on sretan. Problem je što nije imao energije za nastavak ovog posla. Naš je posao da djelujemo u takvim slučajevima . Kad nastane problem, moramo intervenirati. Nastojali smo razumjeti Tudora kao osobu prije nego kao trenera. Gotovo je s Igorom i život ide dalje. Nije nam bilo lako naći novog trenera", kazao je Ribalta.

VEZANI ČLANCI:

Francuski mediji pisali su pak o sukobima između Tudora i momčadi koji su pred kraj sezone stvorili neodrživu situaciju u svlačionici, a navode i kako su pojedini igrači tražili Tudorov odlazak. Talijani pak pišu da bi Tudor mogao preuzeti klupu Juventusa u slučaju odlaska Massimiliana Allegrija koji ima nekoliko ponuda iz Saudijske Arabije te je poznato kako se sastao s predstavnicima bliskoistočnih klubova.

VIDEO Modrić potpisao novi ugovor s Realom! Kapetan ostaje kako bi poveo Hrvatsku na Euru?

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije