Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nelogičan potez

Dinamovim navijačima pokazao srednji prst, a danas je kapetan momčadi!

Paulo Machado
Foto: Screenshot/HRT
1/6
20.09.2016.
u 19:59

Iako je Sopić igrao s rezervnim sastavom pa ni nije imao nekog izbora, možda bi spretnije i sretnije bilo rješenje s nekim mladim igračem kojem bi to bila čast i koji bi to pamtio cijeli život.

Nogometaši Dinama pobjedom protiv Velog Vrha plasirali su se u osminu finala Hrvatskog nogometnog kupa, a zanimljivo da je trener Željko Sopić odlučio dati kapetansku traku Paulu Machadu. Naime, pomalo je čudno da kapetan momčadi bude igrač koji je svojevremeno navijačima Dinama pokazao srednji prst i pokazao kako se ne smije odnositi prema publici.

- Mislim da Machado više nikada neće igrati za Dinamo, rekao je tada Zoran Mamić, ali to se nije ostvarilo. Machado je platio rekordnu kaznu od 750 tisuća kuna, ostao i klubu, a sada, eto, dobio i kapetansku traku koju su u prošlosti nosili velikani poput Zambate, Zajeca, Bobana, Modrića...

Iako je Sopić igrao s rezervnim sastavom pa ni nije imao nekog izbora, možda bi spretnije i sretnije bilo rješenje s nekim mladim igračem kojem bi to bila čast i koji bi to pamtio cijeli život. Na terenu su bili domaći klinci Ante Ćorić, Borna Sosa, Vinko Soldo...

Komentara 11

SC
schwertransport
20:23 20.09.2016.

Određenim navijacima bi se svašta trebalo pokazat jer mislim da nas normalnih i nema vise na tribinama

ZR
Ze Roberto u
20:24 20.09.2016.

Nevjerojatno koliko mrzitelji Dinama pišu istim stilom.....oćeš VL ili 24 sata...

BR
Brontops
20:44 20.09.2016.

Neprimjereno sportskom ponasanju pokazao je prst i za to platio kaznu. Mnogobrojni navijaci se neprimjereno ponasaju iz utalmice u utakmicu i nikom nista. Novinari s vremena na (ne) vrijeme sistematski potpiruju vatru - ili je sami potpale - i nikomm nista. Sto se pak Mamica tice uvjeren sam da je moralan kao i svi ostali biznismeni. A sto se pak tice njegovog "lopovluka" treba pricekati da sud donese presudu pa tek onda o tomu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije