Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TUŽNI TRENUCI

Dinamovi Zadrani i trener Krznar obilježili su godišnjicu smrti Hrvoja Ćustića

Filip Brala/PIXSELL
02.04.2021.
u 21:46

'Dragi Hrvoje, neka ti je vječna slava i hvala. Počivao u miru.'

U petak poslijepodne na mjesnom groblju Murvica delegacija Dinama u sastavu trener Damir Krznar te rođeni Zadrani pomoćni trener Ferdo Milin i vratar i dokapetan prve momčadi Dominik Livaković položili su vijenac i zapalili svijeće u spomen na Hrvoja Ćustića, mladog zadarskog nogometaša tragično preminulog prije 13 godina.

Bila je to naoko bezazlena borba za loptu, klasični nogometni duel pored aut-crte, a pretvorio se u tragediju koja je potresla svijet.

U subotu 3. travnja bit će točno 13 godina otkako nas je zauvijek napustio daroviti mladi nogometaš, Zadranin Hrvoje Ćustić, koji je na travnjaku zadarskog stadiona u padu u borbi za loptu glavom udario u betonski zid nedaleko ruba igrališta. Preminuo je četiri dana kasnije u zadarskoj bolnici, a odlazak mladog nogometaša pogodio je hrvatsku nogometnu javnost te je jedan od najtužnijih trenutaka u hrvatskom sportu.

Ćustiću su bile tek 24 godine, a uz obitelj, prijatelje, navijače i sportsku javnost na poseban ga se način s pijetetom prisjeća njegov bliski prijatelj i suigrač, donedavni prvi vratar hrvatske reprezentacije Danijel Subašić, koji je u cijeloj kasnijoj karijeri ispod dresa nosio majicu s Ćustićevim likom i natpisom "Zauvijek".

- Dragi Hrvoje, neka ti je vječna slava i hvala. Počivao u miru - poručili su iz Dinama.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije