Bavarci 'melju'

Dinamovci, nemojte se ponadati ako na poluvremenu s Bayernom bude neriješeno

Bayern
Reuters/PIXSELL
27.09.2015.
u 10:05

Guardiolin je stroj ove sezone u Bundesligi i Ligi prvaka osvojio 24 boda. A da se gledaju samo prva poluvremena, imao bi ih upola manje - 12!

I površan pogled na brojke otkriva: dinamovci, nemojte se ponadati ako na poluvremenu bude x, piše Goal.comBayern ove sezone gazi u drugom dijelu!

A sad malo detaljnija analiza: Guardiolin je stroj ove sezone u Bundesligi i Ligi prvaka osvojio 24 boda. A da se gledaju samo prva poluvremena, imao bi ih upola manje - 12!

U prvoj natjecateljskoj utakmici sezone Bayern je remizirao, pa na jedanaesterce izgubio od Wolfsburga u Superkupu. Uslijedilo je osam pobjeda u Bundesligi i jedna u Ligi prvaka, ali od tih devet, tri su bile, kladioničarskim rječnikom rečeno, iz x u 1 odnosno 2, a dvije iz 2 u 1, odnosno 1 u 2! Drugim riječima, Bayern je na poluvremenu gubio! A još ni jedan gol nije zabio u prvih 15 minuta.

>>Statistiku Bayerna pogledajte na portalu Goal.com.

>>Bayern slavio, Lewandowski poslao novo upozorenje Dinamovoj obrani

Komentara 27

ST
stimo
10:56 27.09.2015.

samo je bino negativan clanak o dinamu i meni ste dosadili koji nisam dinamovac

TV
tinki vinki
10:13 27.09.2015.

Vise se ne smijemo ni nadati?

PO
PowerPoint
10:47 27.09.2015.

Novinari već oštre pera ako Dinamo izgubi 6:0.......no, istina je, i da se to dogodi, život ide dalje, ako su Munchenu mogli izgubiti Šahtjor 7:1, Barcelona 5:0....može i Dinamo....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije