Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Čeka se kazna

Dinamo potvrdio: Suspendirali smo osobu odgovornu za propust!

Dinamo, doček juniora na Plesu
Foto: Goran Jakus/PIXSELL
1/8
25.02.2016.
u 12:49

- Ova generacija zaslužuje poštovanje za novi fantastičan rezultat koji su napravili. Ovaj uspjeh je i potvrda dobrog rada Dinamove škole.

Juniori Dinama u iščekivanju su kazne Uefe zbog administrativnog propusta vezanog uz utakmicu protiv Anderlechta. U klubu su priznali pogrešku, ali ipak se nadaju da će Uefa biti blagonaklona i da neće izbaciti ovu talentiranu generaciju.

- Ova generacija zaslužuje poštovanje za novi fantastičan rezultat koji su napravili. Ovaj uspjeh je i potvrda dobrog rada Dinamove škole. Utakmica s Barcelonom, za koju vjerujem da ćemo je ipak igrati mi, nije finale Lige prvaka, već samo još jedna stepenica i moramo ostati na zemlji. Dečki su već napravili jako puno I ovo je golemi uspjeh, ali oni znaju I razmišljaju samo o pobjedama tako da vjerujem da uz naše srce i podršku navijača na Maksimiru možemo i protiv Barcelone I tako proći na final four, rekao je trener Mario Cvitanović, koji ni ne pomišlja na to da bi mogli biti izbačeni.

A oglasio se i Dinamo koji je javio da je osoba odgovorna za propust - suspendirana. Međutim, nije navedeno o kome se radi.

"Obavještavamo navijače i javnost kako je GNK Dinamo temeljem odluke Uprave do daljnjega suspendirao odgovornu osobu unutar Nogometne škole za propust učinjen na utakmici osmine finala Lige prvaka mladih Anderlecht – Dinamo", stoji u priopćenju.

>>Evo što Dinamo kaže o velikom gafu zbog kojeg bi juniori mogli biti izbačeni iz LP-a!

Komentara 12

MA
Majur
14:26 25.02.2016.

Ako kojim slučajem Dinamo ne bude izbačen zbog diletantizma onda bi bilo fer poslati zahvalnicu Anderlechtu zbog rijetkog fair-Play-a...Koliko vidim još do sad nitko nije izjavio da su se oficijelno zahvalili na toj gesti Belgijca..još jedan primjer kad podobni i nadobudni (ne)rade svoj posao,a ta nadarena generacija zbog njih ispašta.

GR
graf
15:26 25.02.2016.

ANĐELKO IVANJKO-team manager

RI
rikavac
17:06 25.02.2016.

ja ipak mislim da je kriv savjetnik.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije