Naslovnica Sport domaći nogomet

Dinamo potpisao s Goranom Zakarićem

Dinamo je danas u Plavom salonu potpisao ugovor s jednim od najtalentiranijih veznih igrača na ovim prostorima - Goranom Zakarićem, stoji na službenim stranicama plavih
16. svibnja 2011. u 13:46 3 komentara 36 prikaza
Goran Zakarić
Foto: nk-dinamo.hr

Sportski direktor Dinama Zoran Mamić nije skrivao zadovoljstvo obavljenim poslom:

- Goran je potpisao sedmogodišnji ugovor za Dinamo i mi smo sretni što smo potpisali jednu od najvećih nada bosanskohercegovačkog nogometa koji je svoje kvalitete već potvrdio u jednom od najboljih klubova Bosne i Hercegovine - Širokom Brijegu.

Mladi veznjak ostat će na posudbi u sadašnjem klubu sljedećih šest do 12 mjeseci, ovisno o njegovim predstavama i potrebama Dinama.

Naravno, mladić rođen 1992. godine bio je oduševljen:

- Osjećaj je sjajan jer sam došao u svjetski poznati klub. Naravno da sam presretan što sam potpisao za Dinamo i teško mi je opisati što sada osjećam. Na meni je da igram što bolje i da se što prije nametnem - zaključio je mladić.

Adrenalinska Hrvatska
Adrenalinska Hrvatska
Rafting može biti idealna zabava, ali hrvatske rijeke kriju mnoge opasnosti

A1 izdvaja za Vas

  • senior:

    Na portalu javno.ba na naslovnici danas izašao je članak, ZAKARIĆ U DINAMU: A kal ste vi kolega? Članak je izašao na naslovnici i preporučam svima da ga pročitaju a pogotovo mučkoj đubradi Igoru Flaku i kolegi mu iz JL Alenu ... prikaži još! Lesičkom. Bosanci bi takve novinare umjesto mučko đubre krato nazvali FUKARA. Iz navedenog članka može se pročitati i vidjeti kako piše dobar novinar.

  • muffins_for_all:

    Ponavljam. Idite na FB profil od Zakarica i pogledajte koje je stranice \"lajkovo\". Nadam se da ga BBB nece prihvatit, i da ce mu karijera lose proci. Navija za Zvezdu, i lajkuje \"srbija do tokija\"....mars iz Dinama.

  • senior:

    Ne slušajte ljubomorne t*****ine. Mali je živio među srbima u Bos. Gradiški od kojih je bar dvije trećine navijalo za C. zvezdu a ostali za Partizan. To je isto kao da t***r iz Splita navija za neki drugi klub, nemoguća ... prikaži još!a misija, ubili bi ga.