Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 81
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BH MLADIĆ
Povratak na članak

Dinamo potpisao s Goranom Zakarićem

Dinamo je danas u Plavom salonu potpisao ugovor s jednim od najtalentiranijih veznih igrača na ovim prostorima - Goranom Zakarićem, stoji na službenim stranicama plavih

Komentari 3

SE
senior
15:35 17.05.2011.

Na portalu javno.ba na naslovnici danas izašao je članak, ZAKARIĆ U DINAMU: A kal ste vi kolega? Članak je izašao na naslovnici i preporučam svima da ga pročitaju a pogotovo mučkoj đubradi Igoru Flaku i kolegi mu iz JL Alenu Lesičkom. Bosanci bi takve novinare umjesto mučko đubre krato nazvali FUKARA. Iz navedenog članka može se pročitati i vidjeti kako piše dobar novinar.

VL
MF
muffins_for_all
17:53 17.05.2011.

Ponavljam. Idite na FB profil od Zakarica i pogledajte koje je stranice \"lajkovo\". Nadam se da ga BBB nece prihvatit, i da ce mu karijera lose proci. Navija za Zvezdu, i lajkuje \"srbija do tokija\"....mars iz Dinama.

VL
SE
senior
18:14 17.05.2011.

Ne slušajte ljubomorne t*****ine. Mali je živio među srbima u Bos. Gradiški od kojih je bar dvije trećine navijalo za C. zvezdu a ostali za Partizan. To je isto kao da t***r iz Splita navija za neki drugi klub, nemogućaa misija, ubili bi ga.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.