Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
34. naslov

Dinamo najavio veliku proslavu: Kako doći do jeftinih ulaznica i što vas čeka na Maksimiru

Dinamo remijem na Poljudu osvojio 24. naslov prvaka Hrvatske
Foto: Matija Habljak/PIXSELL
1/4
22.05.2023.
u 19:36

Prije same utakmice protiv Gorice koja je na rasporedu u 19 sati, u fan zoni bit će glazbe, hrane, nagradnih igara, zabavnih sadržaja i još mnogo toga, a navijači će se moći družiti s klupskom maskotom i kupiti komemorativne majice. Nakon utakmice, podizanja pehara i vatrometa na stadionu, zabava igrača i navijača nastavlja se u fan zoni uz glazbu Zaprešić boysa

Iduće se nedjelje na Maksimiru od 19:15 sati igra utakmica 36. kola HNL-a između Dinama i Gorice. Povodom novog, 34. naslova prvaka Hrvatske u povijesti kluba, Dinamo je nakon susreta odlučio uz službenu ceremoniju proslave naslova prvaka organizirati i zajedničko slavlje s navijačima. Osim toga ulaznice za utakmicu bit će prodavane po simboličnoj cijeni od 3 i 4 eura.

Štoviše, oni koji žele povesti i djecu do 12 godina starosti moći će na Ticket pointu preuzeti besplatnu pojedinačnu ulaznicu za dijete za tribinu sjever gore.

GALERIJA  Dinamo slavio protiv Rijeke u derbiju kola na Rujevici (1:2)

Dinamo remijem na Poljudu osvojio 24. naslov prvaka Hrvatske
1/7

Proslava nakon utakmice održat će se u fan zoni od raskrižja Svetice - Maksimirska cesta prema Ticket pointu, koja će biti postavljena već od 16 sati. Prije same utakmice u fan zoni će biti glazbe, hrane, nagradnih igara, zabavnih sadržaja i još mnogo toga, a navijači će se moći družiti i fotografirati s klupskom maskotom - lavom Plavkom. Osim toga navijači će moći nabaviti i komemorativne majice.

Program će zatim u 18:15 sati preseliti na stadion uz zabavni sadržaj prije same utakmice, poput razgovora s istaknutim osobama iz sportskog svijeta kao i samog kluba, a bit će održana i dodjela priznanja najboljem igraču Dinama u proljetnom dijelu sezone. Za igrača koji najviše zaslužuje nagradu navijači mogu glasati putem web ankete do srijede u 12 sati.

VEZANI ČLANCI:

Nakon utakmice, oko 21 sat, na terenu će biti postavljena pozornica, a nakon ceremonije dodjele medalja i pehara, igrači i navijači će uz vatromet proslaviti novi naslov. Slavlje se potom seli u fan zonu gdje oko 21:30 počinje koncert Zaprešić Boysa. Slavlje u fan zoni trajat će sve do 23 sata.

Online prodaja ulaznica počinje u utorak 23. svibnja u 11 sati, dok će fizička prodaja na Ticket pointu biti moguća od srijede 24. svibnja u 11 sati. Detaljnije informacije o ulaznicama i programu možete pročitati OVDJE.

VIDEO: Zlatko Dalić objavio popis za Ligu naciju, prvi put pozvao jednog igrača

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije