Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KLAKOČER PRESUDIO

Dinamo i Hajduk dobili novčane kazne, Drmiću dvije utakmice suspenzije

Dinamo pobijedio Osijek i došao na korak do naslova
Goran Stanzl/PIXSELL
11.05.2022.
u 14:21

Dinamo je kažnjen s 25.000 kuna zbog korištenja pirotehničkih sredstava (čl. 67. DP HNS-a) domaćih navijača tijekom utakmice Dinamo - Osijek.

Disciplinski sudac Hrvatski Telekom Prve lige, Alan Klakočer, donio je odluke o kaznama iz utakmica 34. kola HT Prve lige.

Dinamo je kažnjen s 25.000 kuna zbog korištenja pirotehničkih sredstava (čl. 67. DP HNS-a) domaćih navijača tijekom utakmice Dinamo - Osijek. U 76. minuti sudac je zaustavio utakmicu dvije minute jer su na sjevernoj tribini, na kojoj su smješteni domaći navijači, zapaljene tri bljeskalice, odnosno jedan topovski udar, dvije petarde i 20 baklji, od kojih je deset bačeno na tartan stazu, a četiri u teren za igru.

Hajduk je kažnjen jes 20.000 kuna zbog korištenja pirotehničkih sredstava (čl. 67. DP HNS-a) gostujućih navijača tijekom utakmice Rijeka - Hajduk. Gostujuća navijačka skupina Torcida, smještena na južnoj tribini, tijekom utakmice upalila je 19 baklji i četiri dimne bombe, koje su ugašene na tribini i nisu ometale tijek igre.

Rijeka je kažnjena s 12.000 kuna zbog korištenja pirotehničkih sredstava (čl. 67. DP HNS-a) domaćih i gostujućih navijača tijekom utakmice Rijeka - Hajduk. Domaća navijačka skupina Armada, smještena na sjevernoj tribini, tijekom utakmice upalila je osam dimnih bombi i jednu petardu, koje su ugašene na tribini i nisu ometale tijek igre.

Josip Drmić (Rijeka) kažnjen je s 5.000 kuna i dvjema utakmicama neigranja zbog isključenja uslijed udaranja rukom protivničkog igrača bez lopte u predjelu lica za vrijeme igre (čl. 57. DP HNS-a) tijekom utakmice Rijeka - Hajduk.

Keita Cheick (Gorica), Josip Pivarić (Lokomotiva), Yevhen Cheberko (Osijek) i Bernard Karrica (Hrvatski dragovoljac) kažnjeni su s 3.000 kuna i jednom utakmicom neigranja zbog isključenja uslijed dviju javnih opomena (čl. 50. DP HNS-a).

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Dalmatinac1911th_4
Dalmatinac1911th_4
16:29 12.05.2022.

Marko Livaja ušao je u legendu kao najbolji strijelac HNL-a u sezoni 2021./2022. Bravo Marko, legendo!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije