Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tragična priča

Danskoj nogometašici poginula majka u Kataru, oca joj pogubili talibani u Afganistanu

Nadia Nadim / Instagram
25.11.2022.
u 00:34

'Riječi ne mogu opisati ono što osjećam. Izgubila sam najvažniju osobu u svom životu i to se dogodilo tako iznenada i neočekivano. Imala je samo 57 godina'

Danska nogometna reprezentativka Nadia Nadim ima jako tragičnu sudbinu, nedavno je izgubila majku i tako ostala siroče jer joj je otac pogubljen prije 12 godina. 

Nesretnu vijest saznala je tijjekom javljanja uživo nakon remija Danske i Tunisa (0-0) nakon čega je odmah otputovala u Dansku. 

- Riječi ne mogu opisati ono što osjećam. Izgubila sam najvažniju osobu u svom životu i to se dogodilo tako iznenada i neočekivano. Imala je samo 57 godina. Bila je ratnica koja se borila za svaki djelić svog života. Ona mi nije dala život ne jednom nego dvaput, i sve što ja/mi jesmo je zahvaljujući njoj. Izgubila sam svoj dom i znam da više ništa neće biti isto. Život je nepravedan i ne razumijem zašto baš ona i zašto ovako. Volim te i vidjet ću te opet - rekla je Nadim na društvenim mrežama. 

 

 

Majka joj je stradala u bizarnoj nesreći, usmrtio ju je bager na povratku iz teretane. Vozač je nije vidio uz rub ceste u trenutku kada se izmicao kamionu koji je dolazio iz suprotnog smjera. 

Danska reprezentativka je inače rodom iz Afganistana, zemlje iz koje je morala pobjeći s majkom i četiri sestre jer su joj talibani smaknuli oca, generala afganistanske vojske. 

Nadim trenutačno igra za američki Racing Louisville, a prethodno je nosila dres Manchester Cityja i PSG-a. Za reprezentaciju Danske je do sada odigrala 103 utakmice te je zabila 38 golova. 

>> VIDEO: Krenule kombinacije: Evo što će biti ako Hrvatska bude imala isti broj bodova kao Maroko ili Belgija

Sve utakmice, komentare i analize vatrenih pratite na portalu Večernjeg lista


 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije