Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRENER SRBIJE NEZADOVOLJAN

Prva reakcija Piksija, loše mu je pao poraz od Brazila: 'Ubili su nas! Bili smo katastrofalni!'

FIFA World Cup Qatar 2022 - Group G - Brazil v Serbia
Foto: Matthew Childs/REUTERS
1/25
24.11.2022.
u 22:15

- Nije stvar u taktici, žao mi je što smo podbacili u fizičkom smislu. Žao mi je što nemamo zdrave igrače, moramo iskoristiti ovih nekoliko dana da se odmorimo i odlučimo o sudbini u sljedeće dvije utakmice- zakljkučio je.

 Uz sjajnu igru u drugom poluvremenu nogometaši Brazila svladali su Srbiju 2-0 (0-0) u utakmici prvog kola skupine G svjetskog prvenstva kojem je domaćin Katar.

Izborniku Srbije Draganu Stojkoviću Piksiju teško je pao poraz. Objasnio je što je ključno.

“Mislim da je ključno to što su nam sve ubili u drugom poluvremenu, bili smo katastrofalni. Za mene je to iznenađujuće, Brazil je predobra momčad i oni su to iskoristili. Gdje smo najjači, nismo bili dobri. Prvo poluvrijeme je bilo korektno, ali dogodile su se neke stvari. To su ozljede ključnih igrača, previše je to za našu momčad. Imamo tri rekonvalescenta Kostića, Mitrovića i Vlahovića, dogodilo se loše vrijeme, u takvom smo stanju došli i to je prava istina. Brazil je potpuno dominirao u drugom poluvremenu, rekao je Stojković.

Soccer Football - FIFA World Cup Qatar 2022 - Group G - Brazil v Serbia - Lusail Stadium, Lusail, Qatar - November 24, 2022 Brazil's Raphinha in action with Serbia'a Strahinja Pavlovic REUTERS/Molly Darlington Photo: MOLLY DARLINGTON/REUTERS
Foto: MOLLY DARLINGTON/REUTERS

Objasnio je u čemu je glavni problem.

“Nije stvar u taktici, žao mi je što smo podbacili u fizičkom smislu. Žao mi je što nemamo zdrave igrače, moramo iskoristiti ovih nekoliko dana da se odmorimo i odlučimo o sudbini u sljedeće dvije utakmice.

Standings provided by Sofascore

Govorio je o stanju Filipa Kostića.

„Nadam se da ću moći računati na njega. Što će biti, tko to zna, ali tu jedino ostaje žal što nismo baš kompletni, inače bismo mogli i te kako da odigramo dobro protiv Brazila."

Bila je ovo posljednja utakmica prvog kola natjecanja po skupinama. Ranije je u ovoj skupini G Švicarska bila bolja od Kameruna s 1-0 pa su na vrhu ljestvice Brazil i Švicarska s po tri boda, dok Srbija i Kamerun imaju nula.

U drugom kolu, u ponedjeljak 28. studenoga, igraju Kamerun - Srbija i Brazil - Švicarska.

Sve utakmice, komentare i analize vatrenih pratite na portalu Večernjeg lista


>> VIDEO: Dalić gospodski odgovorio izborniku Kanade koji kaže da će sj*ebati Hrvatsku: Mi pričamo na terenu!

Komentara 123

TO
ToVuS
22:26 24.11.2022.

Izraz sućuti vama iz večernjeg.

Avatar Ninefinger
Ninefinger
22:22 24.11.2022.

NHahaha a eto jedino vama "ružno vrijeme", jedino vi ozlijeđeni, jedino vi bez važnog igrača... Niti imate snage, niti imate igračke pameti... rasuli ste se ka Martićeva vojska. Ne moš reć ni da vas je golman spasija... vratnica vam je bila najjači igrač.

Avatar neurazumljiv
neurazumljiv
22:48 24.11.2022.

sucut redakciji VL, dobro ste igrali onoliko koliko se moglo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije