Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
fantastična zarada

Dani Olmo uskoro odlazi u Premiership? Dinamu se smiješi pravo bogatstvo

FIFA World Cup Qatar 2022 - Round of 16 - Morocco v Spain
Matthew Childs/REUTERS
03.01.2023.
u 09:19

Njemački Bayern je navodno isto zainteresiran za Olma, ali Nagelsmann i čelnici su se javili samo neslužbeno

Sjajni španjolski nogometaš Dani Olmo ove zime bi mogao promijeniti klupsku destinaciju i potpisati za engleskog velikana Manchester United, javlja španjolski medij El Nacional. Navodno je RB Leipzig već dobio službenu ponudu od crvenih vragova, jedino se čeka odgovor pisanim putem. Transfer bi mogao iznositi oko 60 milijuna eura, što je sjajna vijesti i za zagrebački Dinamo koji bi u konačnici financijski profitirao. 

Naime, prilikom prodaje Olma iz Dinama u Leipzig, u ugovor je stavljena klauzula prema kojoj plavi imaju 20 posto od zarade prilikom idućeg transfera. Ukoliko posao bude iznosio 60 milijuna eura, Dinamo će zaraditi sjajnih 12 milijuna eura bez da je prodao ijednog aktualnog igrača. 

Bikovi su već na račun Olma uplatili hrvatskom prvaku između 25 i 30 milijuna eura što je zaista fantastična zarada. Sličan scenarij Dinamo može oćekivati kada se bude prodavao Joško Gvardiol, s time da će njegov transfer zasigurno iznositi oko 100 milijuna eura što znači još veći novac od postotka. 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije