Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
intervju za marcu

Olmo oduševio na pitanje tko će igrati u finalu SP-a: Dinamo uzima sjajan novac od transfera karijere?

FIFA World Cup Qatar 2022 - Group E - Spain v Costa Rica
HANNAH MCKAY/REUTERS
30.11.2022.
u 08:40

Olmo se u zagrebačkom Dinamu isprofilirao u jednog od najboljih mladih igrača Europe, sada ga navodno želi vratiti Barcelona

Sjajni španjolski nogometaš Dani Olmo na meti je europskog velikana Barcelona koja ga prema pisanju španjolskih medija želi dovesti već tijekom ovog zimskog prijelaznog roka. Najpoznatiji sportski novinar Fabrizio Romano tvrdi da je vrlo blizu transfera karijere odnosno prelaska u Barcelonu, Leipzig ga je Dinamu platio 29 milijuna eura, a sada bi zagrebački klub mogao dobiti lijepe novce zbog stavke u ugovoru. 

Olmo prema uglednom Transfermarktu vrijedi 40 milijuna eura, no bundesligaš će vjerojatno tražiti i do 50 milijuna eura, što je svakako bolja opcija za hrvatskog prvaka. Barcelona ga je kao dijete pustila u Hrvatsku, a sada će za povratak na Camp Nou morati izdvojiti velike novce, što je još jedan promašaj transfer politike. 

Olmo je odgovorom na pitanje koga vidi u finalu SP-a oduševio kada je izjavio za Marcu: 'Španjolska pobjeđuje Hrvatsku u finalu' i tako potvrdio da jako voli Hrvatsku koja mu je druga domovina. 

Inače, naša skupina se križa s onom gdje se nalaze Njemačka i Furija, ali svi nekako priželjkujemo ogled s Japanom u osmini finala. 

Standings provided by Sofascore

 

Komentara 7

TS
tsurusaki
10:33 30.11.2022.

Španjolska - Hrvatska u finalu, e to bi bilo prekrasno.

Avatar IliHrvatskaIliNišta
IliHrvatskaIliNišta
09:07 30.11.2022.

Hrvatska dobiva Brazil u finalu. 3:1

Avatar kvasac60
kvasac60
10:21 30.11.2022.

Olmo kada je došao u Maksimir nije ni znao gdje je..Kao i Dudu..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije