Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 191
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRENING U BOGDANOVCIMA

Dalić poludio na pitanje: Dajte dečkima mira, ne potencirajte to

Hrvatska nogometna reprezentacija Bogdanovci
Foto: Dubravka Petric/PIXSELL
1/16
07.06.2018.
u 20:09

- Ćorluka? Sve je u redu. Teren je tvrd i samo je iz preventivnih razloga napustio travnjak.

Hrvatska nogometna reprezentacija u četvrtak je u sjajnoj atmosferi odradila otvoreni trening u Bogdanovcima kraj Vukovara.

Pred novinare je stao i izbornik Zlatko Dalić

- Veseli me da smo došli u Bogdanovce, u Vukovar, u Slavoniju. Nismo mogli izabrati bolje mjesto za kraj priprema koje smo odradili jako dobro. Odradili smo sve kako sam ja zamislio. Igrači su bili profesionalni i samo još sutra nedostaje dobra igra protiv Senegala i pobjeda - rekao je Dalić koji je komentirao i zašto Vedran Ćorluka nije odradio trening.

- Ćorluka? Sve je u redu. Teren je tvrd i samo je iz preventivnih razloga napustio travnjak.

Hrvatsku sutra u Gradskom vrtu očekuje utakmica protiv Senegala.

- Svima ćemo dati šansu. Važno je da igramo dobro i ostvarimo dobar rezultat. Hvala bogu da je će biti pun stadion. To zaslužujemo. Zaista smo sretni i ponosni. Reprezentacija je ponos i čast i užitak. Dat ćemo sve da ove ljude učinimo ponosnim.

Hrvatska nogometna reprezentacija Bogdanovci
1/16

Morao je odgovarati izbornik i na pitanje o svjedocima na suđenju Zdravku Mamiću, Luki Modriću i Dejanu Lovrenu.

- Ma ja to neću komentirati. Ja ne razumijem da vi dajete povoda svemu tome. Ovo je Hrvatska, ovo je nogomet. Pustite presude, pustite sudove, to nije naš posao. Dajte dečkima mira i nemojte vi kao novinari to potencirati. To nije red. Dajte dečkima da igraju i uživaju u nogometu.


 

Komentara 48

MO
mobitel20
20:18 07.06.2018.

Vecina novunara su moralne nakaze koje bi rodjenu mater podveli pod bika kada nebi izmislili neki drugi skandal, nered, senzacionalizam...Jos malo pa cu se zalagati za osnivanje Hrvatske staljinisticke stranke. Jer ova soros-imbex ideologija i od najnormalnijih ljudi stvara ekstreme.

GO
Gomila
20:18 07.06.2018.

10% novinara su obicne budale ili mrzitelje hrvatske

LE
Lester
20:22 07.06.2018.

zasto u recenici od Dalica:"Hvala bogu....",Bog pisete malim slovima.koliko znam Dalic je vjernik i sigurno nije mislio Boga oslovit sa malim slovom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije