Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 92
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RAZBJESNILI IH

Tužili Argentince Fifi: Morate ih izbaciti sa Svjetskog prvenstva

Lionel Messi Argentina Haiti
Foto: Reuters/Pixsell
1/6
07.06.2018.
u 18:10

Lako je moguće da će ovakav uvod u Svjetsko prvenstvo utjecati na mir u reprezentaciji i pokvariti planove posljednjih priprema.

Odluka da se otkaže prijateljska utakmica između Izraela i Argentine, koja je na rasporedu trebala biti igrana u subotu u Jeruzalemu, izazvala je velik bijes kod domaćina koji su pokrenuli inicijativu da se gaučosi izbace za Svjetskog prvenstva, piše Goal.

Za sve su 'krivi' Palestinci koji su najavili velike prosvjede i paljenje dresova Lea Messija ako Argentinci odigraju prijateljsku utakmicu, tvrdeći kako je riječ o političkom instrumentu Izraelaca.

A kada su krenule ozbiljnije prijetnje, iz argentinskog Saveza donijeli su odluku kako od posljednjeg ispita pred Svjetsko prvenstvo ipak neće biti ništa te je susret otkazan.

No, ta je odluka pokrenula lavinu nezadovoljstva razočaranih Izraelaca, a poglavito TV kompanije koja je skupo platila pravo prijenosa utakmice.

Upravo iz tog razloga, TV kuća pokrenula je inicijativu za izbacivenje gaučosa s Mundijala, na kojem su u skupini D s Hrvatskom, Islandom i Nigerijom, te je Fifi upućena službena tužba zbog religijske diskriminacije.

Lionel Messi Argentina Haiti
1/38

Naravno, nerealno je očekivati kako će ista uroditi plodom, međutim, lako je moguće da će ovakav uvod u Svjetsko prvenstvo utjecati na mir u reprezentaciji i pokvariti planove posljednjih priprema.

Komentara 6

JO
josip
20:34 07.06.2018.

izraelci moralne vertikale, pljuc

GO
goronja
23:08 07.06.2018.

To uopće nije točno da su dobijali pretnje od Palestinaca, već su palestinska djeca koja igraju nogomet poslala pismo Messiju da kad su igrali nigomet, Izraelski vojnici pucali po njima i nekolicinu ubila. A Messi kao ambasador Unicefa je odbio da Argentina nastupa u Izraelu u čemu su se vodstvo kluba i igrači složili. A ti novinaru ne širi lažne vijesti koji si na strani zla židova, što si vjerojatno i sam jer širiš laž

RI
rikavac
21:29 07.06.2018.

Izraelci su toliko jaka nogometna sila da bi se oni trebali pitat i govorit koga treba izbacit. Majku vam čifutsku sto vas Hitler ne sravni sa zemljom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije