Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRENER DINAMA

Cvitanović: Vidim zabrinuta lica, ali ja nisam zabrinut

Dinamo - Odd
Foto: Slavko Midžor/Pixsell
27.07.2017.
u 23:58

- Naši stoperi su bili visoko, a svaki pas ne može biti točan i naravno da se pojave prilike za kontranapade suparnika. No, mi smo Dinamo i želim da igramo napadački. I ne dam na svoje igrače – čvrsto će trener Dinama.

U prvoj utakmici trećeg pretkola Europske lige Dinamo je s 2:1 pobijedio norveški Odd i tako s minimalnom pobjedom odlazi na uzvrat koji se za tjedan dana igra u Norveškoj. Ne mogu plavi, jučer po prvi put u crnim dresovima, biti zadovoljni ovim rezultatom jer i 1:0 pobjeda bit će dovoljna Norvežanima za prolazak u posljednju rundu kvalifikacija.

- Vidim zabrinuta lica, a ja nisam zabrinut, pobijedili smo, igrali smo dobro, imali puno šansi, samo nije bilo sreće. U nastavku smo pali jer nije lako stalno igrati protiv postavljene obrane, protiv deset igrača u bloku, zato smo se i potrošili – kazao je trener Dinama Mario Cvitanović.

Dinamo - Odd
1/15

Moguće da će u tom uzvratu plavima biti nešto lakše, imaju prednost i Odd mora igrati otvorenije nego u Maksimiru, ovdje se uglavnom branila i pokušavala kontranapadima.

- Dobro smo se branili, osim što smo imali problema u zadnjih 15 minuta prvog poluvremena. U nastavku smo čak i dominirali, bili ravnopravni, a imali smo i veliku priliku za bolji rezultat. Naš plan je uspio prilično dobro, Dinamo me nije iznenadio, osim što je iznenadio lijevi bek (Lecjaks, nap.a.). Dinamo kao da je pao u nastavku, kod nas se igra na umjetnoj travi i to će nam biti dodatna prednost – kazao je trener Odda Dag-Eilev Fagermo.

- Za prolaz ništa ne smije biti problem - odgovor je Marija Cvitanovića koji će morati poraditi na sprečavanju kontranapada ako igra već tako visoko.

- Naši stoperi su bili visoko, a svaki pas ne može biti točan i naravno da se pojave prilike za kontranapade suparnika. No, mi smo Dinamo i želim da igramo napadački. I ne dam na svoje igrače – čvrsto će trener Dinama.

Komentara 18

Avatar utunelu
utunelu
07:10 28.07.2017.

"igrali smo dobro"..kako si igro dobro?to je rastimani orkestar pun polutalenata..Antolic daj igra malo bolje od mene a ja nemam pojma..

Avatar ilija.pravednik
ilija.pravednik
08:48 28.07.2017.

prespori smo, Stojanovic je rupa, puno je alibi igrača, ne trčimo bez lopte, nema vođe, sve po starom..

Avatar cluesblues
cluesblues
11:15 28.07.2017.

to sve nis ne valja - to kaj cvitanovic zadovoljan i "neda na igrace" to nek prodaje svom onom koji ga je zaposlil a ne navijacima jer bi mu ti preplaceni nogometni mediokriteti, ak vec ne znaju mogli bar trcatt a ne staticno cekat loptu...a ak se sad "potrose" u jednom poluvremenu kad su jos friski s priprema, kaj ce bit za mjesec-dva...ovo je definitivno po kvaliteti najgori dinamo u zadnjih 10 godina sa bezveznim trenerom (nije losiji od peteva, ali nije ni bolji)...treba nam bar 5-6 pravih pojacanja i narocito pravi trener...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije