Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NE MOŽE PROTIV EMOCIJA

Cristiano Ronaldo oduševio navijače: Znači li ovo da ostaje u Manchesteru?

Premier League - Manchester United v Brentford
Foto: Phil Noble/REUTERS
1/3
03.06.2022.
u 15:37

- Bio sam sretan što sam se vratio u klub koji je podigao moju karijeru. Bilo je lijepo osjetiti navijače, pokazali su da su sretni. Za navijače moram reći da su nevjerojatni, pa i kad gubimo utakmice uvijek imamo njihovu podršku, uvijek su uz nas.

Cristiano Ronaldo izjavio je da je sretan u Manchester Unitedu i nada se osvajanju trofeja sljedeće sezone pod novim trenerom Erikom Ten Hagom.  

- On je iskusan trener koji je napravio fantastičan posao s Ajaxom, a mi mu moramo dati vremena i stvari koje treba da napravi promjene koje želi. Sretni smo i uzbuđeni, ne samo igrači već i navijači. Želim mu sve najbolje i vjerujemo da ćemo sljedeće godine osvajati trofeje - izjavio je Ronaldo u video prilogu koji je objavljen na klupskom Twitter profilu.

Ronaldo vjeruje da će Manchester United ponovno biti tamo gdje mu je mjesto.

- Za mene je najvažnije da pobjeđujemo, da pokušamo osvojiti prvenstvo ili kup. Vjerujem da će United biti tamo gdje pripada. Ponekad treba vremena, ali ja vjerujem u to - dodao je.

Soccer Football - Premier League - Brighton & Hove Albion v Manchester United - The American Express Community Stadium, Brighton, Britain - May 7, 2022 Manchester United's Cristiano Ronaldo in action REUTERS/Ian Walton EDITORIAL USE ONLY. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 75 images, no video emulation. No use in betting, games or single club /league/player publications. Please contact your account representative for further details. Photo: Ian Walton/REUTERS
Foto: Ian Walton/REUTERS

Povratkom na Old Trafford Ronaldo je uvijek mogao računati na podršku navijača.

- Bio sam sretan što sam se vratio u klub koji je podigao moju karijeru. Bilo je lijepo osjetiti navijače, pokazali su da su sretni. Za navijače moram reći da su nevjerojatni, pa i kad gubimo utakmice uvijek imamo njihovu podršku, uvijek su uz nas. Navijači su uvijek u mom srcu. Moramo ih respektirati jer su uvijek na našoj strani. Bio sam i još uvijek sam sretan ovdje - zaključio je Ronaldo.

>>> Cristiano Ronaldo potpisao za Manchester United

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije