Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Euro 2012.

Ćorluka: Igrat ću protiv Irske, bit ću spreman

Vedran Ćorluka (1)
Sanjin Strukić/Pixsell
08.06.2012.
u 20:23

– Tretiram ga kao da nije načet, ne znam što će biti do nedjelje, možda bi bio rizik da nije magnet pokazao da je sve u redu

Nije bio planiran, ali Slaven Bilić ipak je stigao na konferenciju za novinare. Ozljeda Vedrana Ćorluke natjerala ga je da se obrati naciji, ali za razliku od slučajeva Olić, Lovren i Iličević, Bilić je stigao s dobrim vijestima, Vedran će biti spreman za utakmicu s Irskom.

– Ćorluka je napustio trening, to nije izgledalo ozbiljno, no prepali smo se, izašao s treninga iz opreza. Snimka magnetnom rezonancijom u Varšavi pokazala je da nema nikakvog oštećenja i Ćorluka bi trebao biti spreman za utakmicu s Irskom – rekao je Bilić.

Naravno, Čarli će do utakmice biti mažen i pažen, pod stalnim tretmanima. Bilić ga neće forsirati od nedjelje u 20.45 sati.

– Ako ne bude trenirao, postoji opcija da jutro prije Irske ispred hotela napravi test, tako je bilo i na utakmici s Turskom, pa je igrao. On će propustiti ovaj posljednji trening u Warki, odnosno radit će po posebnom programu. Taj trening ionako je relaksirajući, na njemu ćemo pozornost posvetiti prekidima – kaže Bilić.

Je li prevelik rizik ulaziti s načetim Ćorlukom u utakmicu s Irskom?

– Tretiram ga kao da nije načet, ne znam što će biti do nedjelje, možda bi bio rizik da nije magnet pokazao da je sve u redu. U nekoj drugoj varijanti kod njega bi postojala psihološka blokada. Ovako je slika jasna, nema hematoma, rupture, istegnuća, a što će biti do utakmice, nitko ne može predvidjeti. Bude li potrebno, napravit će test osmicu, to je test s fakulteta kojim se može ustanoviti stanje. Ćorluka je jedan od lidera momčadi, senator, kako ga ja zovem – kaže Bilić.

Nije želio dovesti u vezi ozljedu Olića i Ćorluke.

– Olića i Ćorluka ne mogu dovesti u vezu, treniraju i drugi igrači. Evo, Englezi su izgubili četvoricu – kratko će Bilić.

Izgleda da je riješio pitanje početne jedanaestorice.

– Jesam, sve sam riješio. Znam sastav iza Irsku, znam prve alternacije, druge... Igrači ga još ne znaju, ali vide oni po treningu, po razgovorima – zaključio je Bilić.

Navečer je Ćorluka riješio sve dvojbe:

– Igrat ću protiv Irske, bit ću spreman. Igrat ću stopera, to mi je omiljena pozicija! - kazao je Čarlo koji je odradio lakši trening u hotelu popodne.

 

Komentara 17

MA
MaSpa
12:49 08.06.2012.

Dajte i vijest i koju sliku od Ive Buzov..

FA
fant
12:52 08.06.2012.

važan igrač ali svako malo ozlijeđen to uvijek treba imati na umu nikad nisi siguran hoće li biti spreman kada njega zoveš...

DU
Deleted user
16:27 08.06.2012.

Mislim da Corluka treba uci zadnje 30 minuta protiv Irske ako rezultat nije povoljan. U svakom smislu bolje je ga cuvati za Italiju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije