Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Sport Nogomet

Ćiro: Maltretirao sam ga za njegovo dobro

Miroslav Blažević bio je prvi trener koji je Mandžu izbacio u orbitu, kada ga je dvije sezone trenirao u Zagrebu. Ćiro mu je i dao nadimak Đilkoš.
12. lipnja 2012. u 10:26 15 komentara 8 prikaza
\'18.05.2012., Brezice, Slovenija - Jutarnji trening u sklopu priprema hrvatske nogometne reprezentacije uoci europskog prvenstva u Ukrajini i Poljskoj. Josip Simunic, Mario Mandzukic. Photo: Sanjin S
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

– Vidim da ne voli da ga tako zovu, a ja kažem: "Ma jesi, Đilkoš si, Đilkoš ćeš i ostat! Nisi papak! Da nisi Đilkoš, ne bi bio ovo što si sada" – kaže Ćiro.

Dosta ste se sukobljavali s Mandžom dok ste ga vodili?

– Istina je, imali smo sukobe, znao sam ga otjerati s treninga, jako sam ga maltretirao, ali sve za njegovo dobro. A čim sam ga dobio u ruke, vidio sam da se radi o potentnom, modernom nogometašu kojega čeka velika karijera. Naš je odnos i danas odličan. On zna da je zahvaljujući mome maltretiranju i ušao u evidenciju i dostigao cijenu od 2 milijuna eura, koliko je za njega Dinamo platio Zagrebu – dodaje Ćiro.

Podsjeća li vas Mario svojom svojeglavošću na Balotellija?

– Ne, Balotelli me podsjeća na Mandžu! I vjerujte mi, kako je rušio Irce tako je u stanju i zagorčati život Talijanima. Sad me podsjeća na Bokšića – j...n je kad krene s loptom, ne znaš kamo će, a postao je dominantan u skoku. Samo veliki majstori imaju onakav tajming u skoku i mogu postići onakve pogotke – zaključio je Ćiro.

Zabava u zagrebačkom hotelu
'revolucija zabave'
Šire se snimke partyja u zagrebačkom hotelu, organizatori tvrde da ne krše propisane mjere
Solana Nin
SINERGIJA PRIRODE
Jeste li već otkrili kraljicu među solima?
  • luka_cro:

    Lijep pozdrav Mandzi, koji je iz Pruda kod Odzaka :) Berlin pao, ODZAK SE NIJE DAO!!! Posavina u Srcu

  • -obrisani-:

    Samo naprijed vatreni !

  • mojavisost:

    Naš Mandžo iz Odžaka:)) Berlin pao Odzak nije!!!