Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
O Mandži

Ćiro: Maltretirao sam ga za njegovo dobro

\'18.05.2012., Brezice, Slovenija - Jutarnji trening u sklopu priprema hrvatske nogometne reprezentacije uoci europskog prvenstva u Ukrajini i Poljskoj. Josip Simunic, Mario Mandzukic. Photo: Sanjin S
Sanjin Strukic/PIXSELL
12.06.2012.
u 10:26

Miroslav Blažević bio je prvi trener koji je Mandžu izbacio u orbitu, kada ga je dvije sezone trenirao u Zagrebu. Ćiro mu je i dao nadimak Đilkoš.

– Vidim da ne voli da ga tako zovu, a ja kažem: "Ma jesi, Đilkoš si, Đilkoš ćeš i ostat! Nisi papak! Da nisi Đilkoš, ne bi bio ovo što si sada" – kaže Ćiro.

Dosta ste se sukobljavali s Mandžom dok ste ga vodili?

– Istina je, imali smo sukobe, znao sam ga otjerati s treninga, jako sam ga maltretirao, ali sve za njegovo dobro. A čim sam ga dobio u ruke, vidio sam da se radi o potentnom, modernom nogometašu kojega čeka velika karijera. Naš je odnos i danas odličan. On zna da je zahvaljujući mome maltretiranju i ušao u evidenciju i dostigao cijenu od 2 milijuna eura, koliko je za njega Dinamo platio Zagrebu – dodaje Ćiro.

Podsjeća li vas Mario svojom svojeglavošću na Balotellija?

– Ne, Balotelli me podsjeća na Mandžu! I vjerujte mi, kako je rušio Irce tako je u stanju i zagorčati život Talijanima. Sad me podsjeća na Bokšića – j...n je kad krene s loptom, ne znaš kamo će, a postao je dominantan u skoku. Samo veliki majstori imaju onakav tajming u skoku i mogu postići onakve pogotke – zaključio je Ćiro.

Komentara 15

LC
luka_cro
12:21 12.06.2012.

Lijep pozdrav Mandzi, koji je iz Pruda kod Odzaka :) Berlin pao, ODZAK SE NIJE DAO!!! Posavina u Srcu

OB
-obrisani-
12:23 12.06.2012.

Samo naprijed vatreni !

MO
mojavisost
11:36 12.06.2012.

Naš Mandžo iz Odžaka:)) Berlin pao Odzak nije!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije