Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LIGA PRVAKA

Chelsea na posljednja četiri gostovanja na Nou Campu nije izgubio

Manchester City - Chelsea
Foto: Reuters/PIXSELL
14.03.2018.
u 15:59

Ždrijeb parova četvrtfinala najelitnijeg klupskog nogometnog natjecanja je u petak, 16. ožujka 2018. godine.

Danas se igraju posljednje dvije uzvratne utakmice osmine finala nogometne Lige prvaka. Bayern je münchenskom pobjedom 5:0 već izborio četvrtfinale. Domagoj Vida sigurno propušta utakmicu jer je u prvom susretu dobio crveni karton. Na Nou Campu Barcelona nakon 1:1 u prvoj utakmici ugošćuje Chelsea.

– Chelsea je opasan protivnik, pogotovo u obrani. Nadam se da ćemo biti na nivou i ići dalje – rekao je Barcin trener Ernesto Valverde.

Chelsea je na posljednja četiri gostovanja u Barceloni izvukao četiri remija.

Dosada su se u četvrtfinale plasirali Real, Liverpool, Juventus, Manchester City, Sevilla i Roma. Ždrijeb parova četvrtfinala najelitnijeg klupskog nogometnog natjecanja je u petak, 16. ožujka 2018. godine. 

 

 

Komentara 1

PA
pavel1001
18:08 14.03.2018.

onda nece ni danas 😂😂😂😂😂

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije