Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠTO MU JE TO TREBALO?

Nogometna legenda suspendirana zbog incidenta s 14-godišnjom curicom

Jamie Carragher
Foto: Reuters
14.03.2018.
u 14:11

Carragher je proteklog vikenda napravio incident nakon što je Liverpool izgubio od Manchester United na Old Traffordu (1:2).

Sky Sports suspendirao je do kraja sezone stručnog komentatora i nekadašnju legendu Liverpoola Jamieja Carraghera.

Carragher je proteklog vikenda napravio incident nakon što je Liverpool izgubio od Manchester United na Old Traffordu (1:2). 

Bivšeg braniča isprovocirali su navijači Uniteda u prometu pa je pljunuo na njihov automobil. 

Da stvar bude gora, u vozilu su bili otac i 14-godišnja djevojčica.

- Prije početka iduće sezone razgovarat ćemo s Jamiejom o tome je li spreman vratiti se svojoj ulozi - objavili su sa Sky Sportsa dok se bivši nogometaš ispričao zbog incidenta.

Komentara 4

IV
IvanMNECRO
14:58 14.03.2018.

Ko je pogledao snimak znat ce da je ovo glupost totalna... Sve ja razumijem, javna licnost je, treba biti primjer, ali, ali.... Svasta mu govoriti, ponasati se vandalski, kao ovi roditelji pred svojom curicom, ko je lud ovdje?! Kakvi lazni moralist, a ovi sto ga suspendirase jos gori, sramota.i

80
8.000 eura, 8.000 eura!
20:08 14.03.2018.

Kakav naslov: ...incident da 14 godišnjim curicom. Čovjek bi tu svašta pomislio a on pljunuo na auto u kome su bili otac i curica. Kakav način da se namame čitatelji!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije