Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŽURILO MU SE

Igrač Šahtara dječaka koji skuplja lopte bacio preko ograde

Facundo Ferreyra
Foto: Reuters
1/5
14.03.2018.
u 09:46

Napadač Šahtara Facundo Ferreyra malo se zanio i u želji da što prije dođe do lopte jednog dječaka koji ih skuplja bacio preko reklama.

Šahtar je sinoć izgubio na gostovanju kod Rome s 1:0 i nakon pobjede 2:1 u prvoj utakmici ispao u osmini finala Lige prvaka.

Ukrajinska momčad pred kraj utakmice očajnički je tražila gol koji bi je odveo dalje. Napadač Šahtara Facundo Ferreyra malo se zanio i u želji da što prije dođe do lopte jednog dječaka koji ih skuplja bacio preko reklama.

To je izazvalo negodovanje navijača Rome koji su vrijeđali igrača Šahtara, ali je sve prošlo bez većih posljedica.

Komentara 3

LJ
ljudeman
10:28 14.03.2018.

Talijani simuliraju i izvan granica igralista

DU
Deleted user
11:03 14.03.2018.

Kakvo bacanje preko ograde? Ne zna se tko je gori simulator, ovaj novinar,ili ovaj sakupljac lopti.

ST
Startrack
14:06 14.03.2018.

Tek sam sad pogledao ovaj video kad je ovaj napisao "kakvo bacanje preko ograde". A cigana italijanskih hahaha. Pa zar moze neko pomislit daje skupljac lopti bacen. Nema krv je jaca od svega. Ako si cigan cigancis pa da sia si i napravio rimsko carstvo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije