Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEZADOVOLJNI

Evo što je Torcida poručila Bebeku nakon što nije svirao penal za Hajduk

Bebek
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/9
14.03.2018.
u 08:28

Bebek jučer na polufinalu Kupa između Lokomotive i Hajduka nije vidio prekršaj za jedanaesterac Majstorovića na Saidu

Hrvatski sudac Ivan Bebek prije pet godina u derbiju Hajduka i Dinama nije vidio očigledno igranje rukom Šime Vrsaljka u šesnaestercu pa mu je Torcida tada "poslala" štap za slabovidne osobe i šal Dinama. 

"Sucu Ivanu Bebeku želimo da mu ovaj štap pomogne u njegovoj daljnjoj karijeri nogometnog suca da mu se ovakve pogreške i sramote ne bi više događale. Također se nadamo da će mu naš dar pomoći da lakše pronađe put svojih „muda“ i pokaže hrabrost da jedan nogometni derbi između Hajduka i Dinama odsudi bez namjernih grešaka na štetu našeg kluba, pa čak ako to znači da će naljutiti vladara hrvatskog nogometa koji je izravnoj vezi sa samim Bogom", poručila je tada Torcida.

Isti sudac jučer na polufinalu Kupa između Lokomotive i Hajduka nije vidio prekršaj za jedanaesterac Majstorovića na Saidu pa su mu iz Torcide poručili:

"Bebek je očito izgubio naš darovani štap za slijepe osobe."

Komentara 17

Avatar Le-Freak
Le-Freak
11:24 14.03.2018.

Jesu im vodje vec pustene iz zatvora u voljenoj otadzbini?

Avatar petrolio
petrolio
10:18 14.03.2018.

kako su to odjednom različiti kriteriji? penal za lokomotivu je kao u redu što nije suđen, ali kad nije za hajduk je to smak svijeta, ukralo pokralo,kme kme! ili je trebalo suditi oba, ili niti jedan kao što je sudac i napravio i to je OK.

DU
Deleted user
11:32 14.03.2018.

I da je Bebek svirao 11m, pitanje je bili Hajduk to realizirao, kao sto nije niti mnoge prlike realizirao tijekom igre.Na kraju je bitan rezultat koji je ovaj put povoljan za Hajduk i to sasvim zasluzeno.Da, sudac je grijesio, ali se svaki igrac koji kritizira sudca, treba zapitati, koliko je i sam napravio grjesaka, zbog kojih je na kraju i doslo do produzetaka, odnosno jedanaesteraca.Samokritika je stvar karaktera i ocito mnogim igracima nije jaca strana. Neki put bi bilo jako korisno da je obratno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije