Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EUROPSKI NOGOMET

Celtic zabio pet komada, Spezia i Verona remizirali

Scottish Premiership - Rangers vs Celtic
RUSSELL CHEYNE/REUTERS
05.03.2023.
u 15:37

Vodeći Celtic sada ima 76 bodova, drugi Rangers je na 67, dok je Saint Mirren šesti sa 37 bodova.

Nogometaši Celtica ponovno su povećali svoju prednost na vrhu ljestvice škotskog prvenstva na devet bodova ispred drugog Rangersa 5-1 (0-1) gostujućom pobjedom protiv Saint Mirrena u 28. kolu. 

Domaći su poveli golom O'Hare (6-11m) u otvaranju dvoboja, ali su od 38. minute ostali s igračem manje zbog isključenja Dunnea. U nastavku je Celtic s igračem više postigao pet golova za preokret, a mrežu domaćih tresli su Jota (56), Johnston (61), Abada (70), O'Riley (72) i Oh (81-11m).

Vodeći Celtic sada ima 76 bodova, drugi Rangers je na 67, dok je Saint Mirren šesti sa 37 bodova.

Spezia - Verona 0:0

U nedjelju u utakmici 25. kola talijanskog prvenstva Spezia i Verona su  odigrali neriješeno.

Spezia je nakon sedme utakmice u nizu ove utakmice na 17. mjestu sa 21 bodom, a Verona 18. sa 18 bodova. Prvi je Napoli sa 65 bodova.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije