Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Trenerske smjene

Brkovi više nisu u modi, Vulić i Kate davno su dali svoje

Zoran Vulić
Foto: VL
1/5
11.02.2010.
u 11:50

Brkovi više nisu u modi u Prvoj HNL. U njoj više nema ni jednoga trenera s tim ukrasom na licu, a takav se bome neće opet osladiti ni u Hajduku.

Kataliniću su bila dovoljna tri, Vuliću četiri mandata na klupi bijelih, a jadni Kalinić više nije u konkurenciji poslije srčanoga udara.



Rejin odlazak iz Hajduka izjednačio je talijansku ligu i Prvu HNL sa čak 13 trenerskih smjena ove sezone. Splitski klub po običaju prednjači u toj disciplini, jer upravo čeka četvrtoga trenera, nakon Miše, Kalinića i Reje. Croatia Sesvete i Rijeka nedavno su imenovali svoga trećega šefa, dok su ove sezone još nedirnuti treneri Dinama, Cibalije, Lokomotive, Karlovca, Intera, Osijeka i Zadra.

Simptomatično je da brojni treneri koji su nekada žarili i palili PHNL-om njeguju brčiće. Nekima od njih danas je “plafon” druga liga, neki su bez angažmana. Toga kao da se preplašio trener Cibalije Stanko Mršić, koji se ove zime odlučio za izgled Mile Hrnića, ali se nakon nekoliko dana predomislio pa je ukras nestao...

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije