Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ROBERTO CARLOS

Brazilski boem imao je gomilu bračnih afera: 'Teško je nabrojati sve žene koje su mi rodile djecu'

Roberto Carlos Instagram
11.04.2023.
u 10:15

U zalasku karijere nastupao je za Fenerbahce, Anži i Corinthians, a svjetsku slavu stekao je u Realu

Slavni brazilski nogometaš Roberto Carlos jučer je proslavio 50. rođendan. Poznati lijevi branič smatra se jednim od najboljih koji je ikada igrao na ovoj poziciji, a bio je poznat i po svom razornom udarcu. No, slava i moć koju je imao kao nogometaš donijeli su mu i zanimljiv privatni život zbog kojeg je često u centru pažnje. Osim što ćemo pamtiti golove koje je postigao, posebno u dresu Real Madrida, pamtit će se i njegov vrlo zanimljiv privatni život.

Brazilac se tijekom života dva puta ženio, ali imao je i dosta afera izvan braka pa mu je donijelo čak 11 potomaka. Prvo dijete dobio je s 19 godina, a postao je i djed s 44 godine. Trenutno nije poznato s koliko je Carlos bio žena, ali zna se da mu je njih sedam rodilo djecu i na tom polju je bio vrlo uspješan.

- Samo dva puta sam se ženio. Mnogo je teže međutim nabrojati sve žene s kojom imam djecu - priznao je jednom bivši as Reala i milanskog Intera. 

Njegov prvi brak s Alexandrom Pinheiro trajao je do 2003. godine. S njom ima troje djece među kojima je i Giovanna koja ga je s 44 godine učinila djedom. Trenutno je u braku s Marianom Lucom. Vjenčali su se 2009. godine i imaju dvije kćerke. S njom je tvrdi našao sreću te žive povučeno i tiho u Sao Paolu.

Roberto Carlos nije u kontaktu sa svim potomcima. Neke od njih zaista rijetko čuje i ne viđa ih nikako, ali srećom po njega, nema više potrebe za plaćanjem alimentacije jer ih je dobio s dobro situiranim ženama. Slavni nogometaš karijeru je započeo u Palmeirasu. Potom je igrao za Inter, ali je slavu stekao u Real Madridu, čiji je dres nosio od 1996. do 2007. godine.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije