Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ROBERTO CARLOS

Nogometni boem u suzama: Slavnog Brazilca uništile su žene i pivo. Ima 9 djece koje ne može vidjeti

Roberto Carlos Instagram
05.01.2024.
u 07:00

Njegov život izvan terena bio je vrlo komotan i rasipnički. Nije mogao bez alkohola. Legendarni as ima čak 11 djece sa 7 različitih žena. Priznao je da ga mnogi koriste. Redovito pusti suzu jer ne može vidjeti svoje potomstvo

Čuveni brazilski lijevi branič Roberto Carlos smatra se jednim od najboljih nogometaša u povijesti na svojoj poziciji. Poznat je po topovskom udarcu i nastupima za madridski Real i brazilsku nogometnu reprezentaciju s kojom se osvojio srebro u Francuskoj 1998. godine i svjetski naslov u Japanu i Koreji 2002. godine. Međutim, slavni nogometaš imao je puno poroka koji ga dotukli, usput je napravio i jedanaestero djece. - Jedan trener je došao i htio je da nam ukine piće, izdržao sam tri mjeseca - čuvena je rečenica jednog od najboljih igrača ikada. Koliko je na terenu bio odličan podjednako toliko je bio opčinjen ludim provodima. 

Nije mogao bez ludih provoda, pogotovo kada su u blizini neki njegovi sunarodnjaci. Krasilo ga je to što se njegov buran noćni život nimalo nije odražavao na igre na terenu. Osvojio je sve što vrijedi u nogometu. Koliko trofeja je skupio, bio je sa višestruko većim brojem žena. Otac je dvocifrenog broja djece, a viđa samo dvoje. Vjerojatno nema ljubitelja nogometa koji nije čuo za slavnog Roberta Carlosa. Legendarni lijevi bek i pravi nogometni boem. Postigao je jedan od najmisterioznijih golova ikada. Bilo je to 1997. godine na Kupu konfederacija. Njegov slobodni rad neobične putanje postao je predmet proučavanja pojedinih profesora fizike.

Imao je toliko razoran udarac da su se prilikom njegovih slobodnjaka nekad protivnici znali i razbježati. Slovi za igrača sa najsnažnijim šutem u historiji. Tijekom igračkih dana slavni je Brazilac osim nogometom bio lud za ženama, alkoholom i cigaretama, dok danas ovaj 49-godišnjak vodi miran i obiteljski život. Čak je postao i djed. Najveći dio klupske karijere proveo je igrajući za Real Madrid. Ronaldo da Lima i ostali Galacticosi pravili su mu društvo dobar dio prijestolničke avanture. Njegov život izvan terena bio je vrlo komotan i rasipnički.  No redovito pusti suzu jer ne može vidjeti svoje potomstvo.

 

 

- Nemam kontakta s djecom zbog njihovih majki. Oni samo razmišljaju o financijskoj strani. Ima jedna Meksikanka koja me zove samo kad joj treba novac.

VEZANI ČLANCI:

- Pokušavam da dajem djeci što je više moguće, ali od njihovih majki čujem samo da se žale na novac. Pokušavaju da iskoriste oca njihovog djeteta.

Carlos je od 2009. godine u braku sa Marinom Luccon s kojom ima dvije kćerkice, Manuelu da Silvu i Silvu Rochu. U međuvremenu je postao i djed jer je njegova kćerka Giovanna da Silva Rocha rodila sina.

Komentara 6

LI
liliZG
12:47 17.02.2023.

"najsnažniji šut u historiji" .... da ja prevedem na hrvatski ili ćete vi?

LJ
ljudeman
18:34 22.02.2023.

Carlos se žali da ga majke njegove djece traže samo novac. A što bi drugo tražile? Da ima kakve moralne ili druge vrijednosti ne bi imao 11 djece sa sedam žena

Avatar Hrvatski Građanski
Hrvatski Građanski
08:29 06.01.2024.

"Najsnažniji šut u ist@riji f#dbala". Baš članak koji bi očekivao ovdje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije