Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Oduševio sve

Bravo, majstore! Hrvat sjajnim driblinzima postao hit na internetu: 'Je li to Zinedine Zidane?'

Milan Badelj
Foto: Screenshot
1/10
13.12.2016.
u 14:38

Cijelu je utakmicu odigrao maestralno, ali trenutak genijalnosti izdvojio se od ostalih

Fiorentina u 16. kolu Serie A slavila je protiv Sassuola s 2:1, a igrač utakmice bio je hrvatski reprezentativac Nikola Kalinić. On je postigao oba pogotka na susretu, a posebno se ističe onaj drugi koji je zabio petom.

Logično, Kalinića se hvali u talijanskim medijima, trener za njega tvrdi da je genijalac, a pomalo u njegovoj sjeni ostao je drugi Hrvat koji je igrao za Fiorentinu – Milan Badelj.

Bivši kapetan Dinama asistirao je Kaliniću za prvi pogodak, ali cijelu utakmicu odigrao je na visokoj razini. Ipak, jedan trenutak  njegove genijalnosti nadmašio je sve ostalo što je napravio. Fenomenalnim driblinzima oslobodio se dvojice suparničkih igrača, a video je postao hit na društvenim mrežama.

Navijači se pitaju je li to bio Milan Badelj ili Zinedine Zidane.

Badelj je i inače poznat kao igrač vrhunskog driblinga, već je nebrojeno puta postao hit na društvenim mrežama, a nekako se najviše ističe onaj kada je Lionelu Messiju gurnuo kroz noge na utakmici Hrvatske i Argentine, kao i prodor iz razdoblja kada je igrao za Dinamo. Tada je nanizao nekoliko protivničkih igrača. Ako ste zaboravili na te majstorije, podsjetite se u videima ispod teksta.

 

 

Komentara 11

Avatar Idler 3
Idler 3
15:10 13.12.2016.

Mene sam muči di je nestal onaj čarobni igrač Hajduka, mislim Balić il tak nekaj, kaj je isto išel u Italiju, proglašavan novim Zidaneom...igra li on uopće ili...

Avatar nula
nula
16:19 13.12.2016.

Ovo je bio tunel "dupla cijev" .... Sv Rok, haha

PA
Paket
15:07 13.12.2016.

Čuj ti ovog Baloga protiv Gyora, on se dere vrsaljko a vidi se iz aviona da je Badelj. Hahahahahah

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije