Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DVOBOJ NA SAN SIRU

Boysi navalili u Milano, a iznenadit ćete se kad vidite koliko je ulaznica Atalanta prodala!

Dinamo - Hajduk
Foto: Goran Stanzl/Pixsell
1/4
26.11.2019.
u 08:28

Atalanta je do jučer navodno prodala samo 7000 ulaznica, ali se očekuje pet ili šest tisuća navijača Dinama, nekoliko autobusa s plavim zastavama vidjeli smo već jučer prije podne na putu za Milano.

Nogometaši Dinama puni su optimizma stigli jučer u Milano, na utakmicu 5. kola Lige prvaka protiv Atalante (21 sat), odradili su u i trening na velebnom San Siru i sad slijedi samo čekanje te možda i odlučujuće utakmice.

Dinamo ima pet bodova iz četiri kola i u igri je za osminu finala Lige prvaka, što je malo tko mogao očekivati uoči prve utakmice u skupini.

– Velik je privilegij već i biti u Ligi prvaka, a kamoli u petom kolu imati šanse za prezimljavanjem. Nitko to nije očekivao od nas. Dinamo je godinama neslavno prolazio u Ligi prvaka, a sad ćemo biti konkurentni za prolazak i u posljednjem kolu bez obzira na ishod ove utakmice u Milanu – rekao je Nenad Bjelica.

Iako je kapetan Arijan Ademi propustio utakmicu protiv Hajduka, bit će u prvih 11 danas na San Siru, a mali je upitnik visio iznad imena Brune Petkovića.

- Igrati na stadionu o kojem svako dijete mašta je nešto veliko, možda te na prvu može i impresionirati. No, mi smo stvarno staloženi, ove i prošle sezone odigrali smo stavarno puno ‘povijesnih’ utakmica, tako da ćemo izaći s nogama čvrsto na zemlji, ali i svjesni po što smo ovamo došli, tako da nećemo biti impresionirani - rekao je Petković koji više nema problema s koljenom.

6000 navijača bodri plave

Neće morati biti impresionirani ni krcatim stadionom, Atalanta je do jučer navodno prodala samo 7000 ulaznica, ali se očekuje pet ili šest tisuća navijača Dinama, nekoliko autobusa s plavim zastavama vidjeli smo već jučer prije podne na putu za Milano.

- Mi smo igrali i pred punim stadionom, igramo i pred praznima. Naravno, kada je atmosfera bolja na stadionu ljepše je i lakše igrati. Sretni smo što dolazi puno naših navijača, vjerujemo da će nas svojim navijanjem gurnuti do pobjede – kazao je Bjelica.

>> Pogledajte što su Nenad Bjelica i Bruno Petković rekli uoči utakmice

Ključne riječi

Komentara 1

Učitelj
10:35 26.11.2019.

Junac, Atalanta ima 16.000 pretplatnika.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije