Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZNA SE I DATUM

Udaje se Lana Jurčević! Evo s kim se skrasila nakon veze s Emilom Tedeschijem

Risto Mitrevski
Foto: NK Istra
1/4
25.11.2019.
u 10:51

Lijepa Lana prije veze s Mitrevskim bila je u vezi s Emilom Tedeschijem, sinom predsjednika Uprave i većinskog vlasnika Atlantic Grupe. Izbjegavali su zajednička fotografiranja i objave na društvenim mrežama, a nakon prekida mlađi Tedeschi oženio je 17 godina stariju Niku Perenčević

Lana Jurčević, kći bivšeg Dinamova trenera i izbornika Azerbajdžana Nikole Jurčevića, uskoro će stati pred oltar.

Kako doznaje Jutarnji list, iz dobro upućenih nogometnih krugova, 27. prosinca udat će se za makedonskog nogometaša Ristu Rikija Mitrevskog. Lokacija je nepoznata. 

Njen izabranik bio je juniorski reprezentativac Sjeverne Makedonije, a trenutačno igra za ciparski klub Enosis Neon Paralimni. Kći nogometnog trenera voli svoj privatni život držati daleko od očiju javnosti, pa se pretpostavlja da su se ona i Riste upoznali dok je igrao za nogometni klub Istra 1961. iako to nije potvrđeno.

Lijepa Lana prije veze s Mitrevskim bila je u vezi s Emilom Tedeschijem, sinom predsjednika Uprave i većinskog vlasnika Atlantic Grupe. Izbjegavali su zajednička fotografiranja i objave na društvenim mrežama, a nakon prekida mlađi Tedeschi oženio je 17 godina stariju Niku Perenčević.

>>> Pogledajte kako navijači Dinamo Sassarija navijaju za zagrebački Dinamo

Ključne riječi

Komentara 20

DO
dopizdilomi
11:21 25.11.2019.

A ja pomislio sa vodoinstalaterom Jurom iz Markuševca.

BR
Brandfackel2
11:26 25.11.2019.

Najbitnije od svega niste prikazali, Laninu stražnjicu! Potpuno neprofesionalno novinarstvo..

OB
ObrenM
11:08 25.11.2019.

Hvala na informaciji o vaznom zivotnom pitanju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije