Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 178
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DRASTIČNE PROZIVKE

Srbi žestoko napali Slovence zbog nepravde i Hrvata: Skandal! Trebamo ih napustiti...

Andrea Trinchieri
Foto: Daniel Karmann/DPA/Pixsell
1/4
25.11.2019.
u 12:40

Partizan je surovo oštećen, što im se nije dogodilo prvi put i što se ne događa samo njima, već svim srpskim klubovima. Takvi odnosi, a prvenstveno suđenje i ponašanje pojedinih predsjednika klubova, doveli su do srozavanja ABA lige, piše portal

U osmom kolu košarkaške ABA lige vatreno je bilo u Podgorici gdje je domaća Budućnost ugostila Partizan iz Beograda. 

Slavili su domaćini sa 65:60, ali gosti su imali velike prigovore na suđenje slovenskog trojca Pukl – Javor – Nedović

Posebno su ljutiti bili tamošnji mediji, od kojih neki smatraju kako bi Partizan i Crvena zvezda trebali sjesti za zajednički stol i razmisliti o – napuštanju regionalne lige! 

Što zamjeraju Slovencima? Ukratko rečeno – loše suđenje na kraju utakmice. Izdvojili su nekoliko situacija. 

Odluke sudaca nazivaju "skandaloznima", a posebno su im zasmetale situacije u posljednjoj minuti utakmice. 

– Samo u posljednjoj minuti, kada se rezultat "lomio", nisu dosudili prekršaj nad Nemanjom Gordićem, poslije čega je domaćin poveo 62:60, a onda su na drugoj strani "svirali" (nepostojeći) prekršaj Mosleya zbog čega nije priznata trica Paigea – piše Kurir koji dodaje kako su nakon takvih odluka još isključili i Partizanova trenera Andreu Trinchierija, koji ima hrvatsko državljanstvo jer mu je majka Hrvatica. 

Svojedobno se spominjao i kao novi hrvatski izbornik.

Na kraju portal zaključuje.

– Partizan je surovo oštećen, što im se nije dogodilo prvi put i što se ne događa samo njima, već svim srpskim klubovima. Takvi odnosi, a ponajprije suđenje i ponašanje pojedinih predsjednika klubova, doveli su do srozavanja ABA lige. Regionalna liga ima (samo) jednog predstavnika u Euroligi, a ne bi bilo iznenađenje da u bliskoj budućnosti ostane i bez tog mjesta. Da bi ABA liga bila ono što treba biti, skandali kakav je viđen u Podgorici ne smiju se događati. U suprotnom, ne treba čuditi ako srpski klubovi dignu sidro – piše Kurir.

>>> Pogledajte ples ovih navijačica na košarkaškoj utakmici

Komentara 22

Avatar Oluja 95'
Oluja 95'
14:40 25.11.2019.

"smatraju kako bi Partizan i Crvena zvezda trebali sjesti za zajednički stol i razmisliti o – napuštanju regionalne lige!" - Bog daj. Samo napustite tu nakaradu kad već naši nemaju pameti. Od te famozne "regionalne" lige naša košarka je propala.. Nogomet nije. Zato valjda neki i zagovaraju nogometnu regionalnu ligu...

Avatar Domaće je bolje
Domaće je bolje
14:24 25.11.2019.

Tko tu ligu sklepa,politika?

KB
kbr
14:00 25.11.2019.

bravo ivane, upotrijebio si srbe i Hrvate u naslovu, slijedi bonus

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije