Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAVIJAČI BURNO REAGIRALI

Bomba u finišu prijelaznog roka: Mario Mandžukić u dresu Barcelone?!

Beograd: Mandžukić i Rebić od prve minute na Marakani
M.M./PIXSELL
30.08.2021.
u 17:06

Mnogi misle kako je Mandži vrijeme za igračku mirovinu, osobito nakon što se niti u zadnjoj sezoni za Rossonere nije naigrao pa se čini kao da je 'njegovo vrijeme prošlo'

Kako javlja ESPN, bivši hrvatski reprezentativac Mario Mandžukić, ponuđen je Barceloni.  Hrvatski je reprezentativac bez kluba od kraja prošle sezone kada mu je istekao ugovor s Milanom.

Mnogi misle kako je Mandži vrijeme za igračku mirovinu, osobito nakon što se niti u zadnjoj sezoni za Rossonere nije naigrao pa se čini kao da je 'njegovo vrijeme prošlo'. 

Ipak, Mandžo je nebrojeno pouta pokazao kolika je klasa od napadača, zabijao je u ključnim trenucima, s reprezentacijom osvojio svjetsko srebro pa ne bi bilo čudno niti da ovoga puta iznenadi. 

No, čini se da navijači nisu oduševljeni pa se pitaju u kojoj su to godini i mole čelnike bivšeg Messijevog kluba da ne pristanu na tu ponudu.

Podsjetimo, nakon HNL-a, Mario je otišao igrati u Njemačku pa je u sezoni 2014./15. potpisao za Atletico Madrid u kojem je u 43 utakmice zabio 20 golova i time se dokazao u La Ligi. 

Nakon toga je u pet sezona u Juventusu odigrao 162 utakmice i zabio 44 gola. U siječnju 2020. prešao je u katarski Al-Duhail gdje je zabio jedan gol u sedam utakmica pa se vratio u Italiju, ali ovoga puta među Rebićeve crveno-crne, no to baš i nije bila sezona za pamćenje.

Komentara 18

DU
Deleted user
17:28 30.08.2021.

Evo prilike Dinamu da podigne euforiju u gradu! Nema odstete pa nekih 2-2,5 mil€ za 1+1 godinu ugovor. A dobili bi uz Petka opcu opasnost po protivnicke zadnje linije cak i u EL

SO
sohnahoakasaa
17:07 30.08.2021.

Mislim da još može igrati i najvažnije da želi. Nadam se da bu zdrav i da ovo vrijeme bez kluba nije gubio vrijeme. Sretno...

Avatar AlPoS
AlPoS
18:43 30.08.2021.

Mandžo u Barci osim po novinskim naslovima nije mogao igrati niti na vrhuncu karijere, a sada ne može igrati niti u B postavi Barce. Šaljivi i bombastični naslov

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije