Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'NIJE POŠTENA DJELATNOST'

Boban žestoko kritizirao naš nogomet, a reprezentacija mu je cirkus!

Zvonimir Boban
Foto: Dalibor Urukalović/PIXSEL
1/5
09.06.2017.
u 23:06

- Nogomet se, nažalost, nije pozicionirao kao dobra i poštena djelatnost unutar našeg društva da bi ga politika mogla prigrliti, opravdati pravo bavljenje nogometom.

Legendarni hrvatski kapetan Zvonimir Boban (48) danas je zamjenik glavnog tajnika u Fifi, no nakon sjajne igračke karijere nije se htio previše miješati u domaći nogomet. Očito da o njemu nema dobro mišljenje jer smatra da nije dobra i poštena djelatnost.

- Nema napretka jer nema jasne strategije što bi naš nogomet trebao biti. Reprezentacija je jedno, ona je cirkus koji dođe i prođe, koji se voli i poštuje i koji nam daje toliko radosti. No reprezentacija nije naš nogomet - rekao je Boban i dodao:

- Naš nogomet je prije svega liga, naša infrastruktura, derutni stadioni, preživljavanje klubova i nogometnih škola. Nogomet se, nažalost, nije pozicionirao kao dobra i poštena djelatnost unutar našeg društva da bi ga politika mogla prigrliti, opravdati pravo bavljenje nogometom.

Boban je to izgovorio u razgovoru za HTV, a opširan razgovor s njim emitirat će se danas u 17:15 na Prvom programu.

Komentara 51

Avatar Bud Humski
Bud Humski
23:30 09.06.2017.

"Nogomet nije dobra i poštena djelatnost unutar našeg društva da bi ga politika mogla prigrliti"! A politika je "dobra i poštena djelatnost", pa su spremni nesto uciniti samo za sport koji je isto tako "dobar i posten"! Ama daj Zvone, svaki put kad otvoris usta izvalis veliku glupost, i vrijeme bi bilo da prestanes glumiti velikog intelektualca. I prvo vrati novce onom kumu kojeg si prevario pa onda pricaj o postenju.

TS
ti shiba
04:59 10.06.2017.

Zašto se nije ukljucio da to popravi ?

DU
Deleted user
23:41 09.06.2017.

Je li to onaj utajivač poreza koji se sklonio u inozemstvo nakon što su mu izbore izgubili njegovi ljevičarski favoriti predvođeni velikim vođom Milanovićem ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije