Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Transferi

Bjelica u Trabzonspor dovodi još jednog Hrvata, Hajduk trlja ruke zbog zarade

Varaždin: 29. kolo SuperSport HNL-a, Varaždin - Istra 1961
Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
1/3
19.07.2023.
u 14:24

Trabzonspor će Varaždinu za 23-godišnjeg veznjaka isplatiti 1,2 milijuna eura, a dio novčanog kolača pripast će i Hajduku

Nenad Bjelica u Trabzonsporu stvara pravu malu hrvatsku koloniju jer konstantno dovodi hrvatske igrača. Nakon Mislava Oršića i Filipa Benkovića, u turski bi klub mogao doći i Tonio Teklić.

Transfer je navodno pred samom realizacijom, a Trabzonspor će Varaždinu za 23-godišnjeg veznjaka isplatiti 1,2 milijuna eura. Potpiše li Teklić za Turke, dio novčanog kolača pripast će i Hajduku, točnije 40 posto od transfera, dakle 480.000 eura.

Naime, Teklić je u Hajduk stigao 2015. godine kao 16-godišnjak iz Adriatica i tamo prošao sve uzraste. Za prvu momčad je odigrao 37 utakmica te zabio dva gola. U Varaždin je otišao besplatno prošlog ljeta, a Hajduk je samo tražio postotak sljedeće prodaje koji bi sada mogao i inkasirati.

Dodajmo da u Trabzonsporu sada ima mnoštvo Hrvata jer osim trojice igrača, u stručnom stožeru Nenada Bjelice su još Nino Bule, Danijel Jumić, Leo Sovina, Jasmin Osmanović, Luka Bjelica i Vjekoslav Tomić. Osim toga, kub je i dalje zainteresiran i za Brunu Petkovića.

>> Bjelica o mogućem dolasku hrvatskih igrača u njegov klub: Livaja ni pod koju cijeni ne bi napustio Hajduk. Nadam se da će doći još koji igrač

 

Komentara 2

VK
vječni krojf
10:09 20.07.2023.

Vidjeti ćete kako će to kolona maširsti za Hrvatsku kada dobiju nogu.Mnogo ih i biti će im lakše podnijeti udarce ispod pojasa.

Avatar Moodleen
Moodleen
17:32 19.07.2023.

Ma svaki dan o belici, jasno je zakaj.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije